Booking.com
Beograd Društvo Event News Srbija VIP

U humanoj misiji! Humana Srca i 3,2,1-Srbija udružili snage, Leontina ih podržala!

Humana Srca i 3,2,1-Srbija udružili snage, Leontina ih podržala!

Kantautorka Leontina Vukomanović danas je bila svedok događaja koji će znatno doprineti aktivnoj borbi protiv svih vidova nasilja u našoj zemlji.


Fondacija Humana srca i projekat od nacionalnog značaja 3,2,1-Srbija, istoimenog udruženja, ozvaničili su saradnju potpisivanjem protokola o saradnji, a pevačica koja godinama unazad aktivno radi sa decom, jedna je od javnih ličnosti koje su otvoreno podržale sve aktivnosti dveju organizacija.
dragana tosic sinisa kraljevic danijela vasilijevic nikolina djujic optimized
“Humana Srca” i “3,2,1-Srbija”, odnosno “3,2,1-Kids” danas su su ozvaničili udruživanje svih potencijala, a sve sa ciljem da se svaki vid nasilja u našoj zemlji svede na minimum. Profesionalni tim sastavljen od brojnih vrsnih stručnjaka iz više oblasti, obučenih za rad sa decom i roditeljima, sistemski će, kroz niz aktivnosti, u narednom periodu raditi na osnaživanju mentalnog zdravlja dece i roditelja.
Brojne aktivnosti koje će dve organizacije u saradnji sa nadležnim državnim institucijama i lokalnim samoupravama sprovesti širom naše zemlje, u mnogome će doprineti stvaranju zdravog okruženja u kome će odrastati deca u Srbiji.
Humana Srca i 3,2,1-Srbija, odnosno 3,2,1-Kids, organizovali su u proteklom periodu akcije usmerene ka deci i njihovim roditeljima u Srbiji, a tragedije koje su nedavno zadesile našu zemlju, signal su da se svi napori višestruko uvećaju sa zajedničkim ciljem, da se zaustavi svaki vid nasilja, a deci omogući bezbrižno odrastanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

-Umrežavanje dve sjajne organizacije sa ciljem da se unapredi programski sadržaj okrenut deci i porodicama veoma je značajno za Srbiju, ali i ceo region, a profesionalci u Fondaciji Humana srca i Udruženju 3,2,1-Srbija, odnosno 3,2,1-Kids, veoma su posvećeni ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva, rekla je danas Leotnina na događaju upriličenom u sedištu Fondacije Humana Srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 kids (@321kids.rs)

-Ja kao neko koga mališani prepoznaju po radu sa njima, trudim se da obogatim programe koji su posvećeni deci, i baš kao što su moji prethodnici, velikani Donka Špiček i Minja Subota imali običaj da kažu – za decu samo najbolje, rekla je Leontina.
Protokol su potpisali Danijela Vasilijević osnivač Fondacije Humana srca i Siniša Kraljević predsednik Udruženja 3,2,1-Srbija.
-Prva zajednička aktivnost biće realizovana povodom Međunarodnog dana porodice u Kragujevcu, kada planiramo da organizujemo dva veoma sadržajna dana, sa brojnim organizacijama i relevantnim institucijama koje se bave edukacijom, sportom i drugim aktivnostima sa ciljem da osnažimo našu decu, ali i roditelje da lakše prebrode sve prepreke u životu, rekla je između ostalog Danijela Vasilijević.
leontina dragana vasilijevic sinisa kraljevic optimized 1
-Misija “3,2,1-Kids” je edukacija dece i roditelja u domenu emocionalne inteligencije, a naši i ciljevi Fondacije Humana srca se poklapaju, pa odatle je i ova saradnja bila logičan sled događaja, rekla je Dragana Tošić iz Udruženja “3,2,1-Srbija” koje je 5. decembra protekle godine pokrenulo istoimeni projekat od nacionalnog značaja.
PRESSSERBIA, 321 Srbija

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia