Booking.com
Entertainment Reality TLZP TV

Tvoje lice zvuči poznato – petak, 06.12. u 21h

Tvoje lice zvuči poznato - petak, 06.12. u 21h

Šašić opet Lukas!


Polako se bliži superfinale omiljenog porodčnog šoua „Tvoje lice zvuči  poznato“. U večerašnjoj desetoj epizodi, takmičari će imati poseban  izazov, da nadmaše svoju najbolju imitaciju iz prethodnih sezona.

Edita će tako ponovo biti u ulozi zanosne Bijonse, Katarina će nastupiti kao  sjajna Kristin iz filma „Fantom iz opere“, a Aleksa Jelić kao Robi  Vilijams.

Kneza ponovo gledamo na štiklama kao neponovljivu Barbru Strejsend, Kebu u žestokom nastupu kao frontmena grupe „Kiss“, Ivanu  Peters u ulozi legende soul muzike Arete Frenklin, Pagonisa kao Karelušu  i Daniela Kajmakoskog kao Tila Lindemana iz grupe Ramštajn.

Tvoje lice zvuči poznato - petak, 06.12. u 21h

Ana Kokić pokušaće da nadmaši svoju pobedničku imitaciju Pink dok će se Željko  Šašić ponovo naći u koži Ace Lukasa.

Ovo će biti sjajna uvertira u  sledeću nedelju kada će takmičari nastupati uživo u polufinalu. Ono što  je sigurno, svi su sjajno raspoloženi i kako kažu, spremni za dobru  zabavu sa humanitarnim ciljem.

Specijalna gošća u žiriju večeras je Danica Maksimović. Popularna glumica imala je mnogo reči hvale ali nije  oklevala da bude i stroga u oceni nastupa. Zašto su članovi žirija  ostali bez komentara na pojedine nastupe, ko ih je najviše oduševio i kako se Uroš Đurić proveo na nastupu Jelene Kareluše saznaćemo večeras u 21h na Prvoj u još jednoj sjajnoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči  poznato“.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia