fbpx
Gadgets and Tech

”Tviter” razmišlja o opciji editovanja već postojećih tvitova

''Tviter'' razmišlja o opciji editovanja već postojećih tvitova

Korisnici ”Tvitera” već dugo traže opciju za uređivanje, ali ”Tviter” se odavno odupire ideji tvrdeći da bi to uništilo realnost sadašnjeg trenutka tvitova.


Korisnici ”Tvitera” već dugo traže opciju za uređivanje, ali ”Tviter” se odavno odupire ideji tvrdeći da bi to uništilo realnost sadašnjeg trenutka tvitova. Međutim, u poslednje vreme, kompanija je počela da ublažava svoj stav u vezi sa uređivanjem tvitova, a nedavno je i CEO ”Tvitera” Džek Dorsi podelio ideju o tome kako bi uređivanje tvitova moglo da funkcioniše.

Govoreći u epizodi Joe Rogan Experience, Dorsi je sugerisao da se uređivanje tvitova može obaviti između pet i 30 sekundi nakon što je tvit objavljen. To bi pomoglo da se očuva realnost sadašnjeg trenutka tvitova, tvrdi CEO.

Takođe je sugerisao da trajanje uređivanja može biti dinamično u zavisnosti od konteksta, ali kako će ”Tviter” to odrediti nije jasno.

Dorsi je takođe naveo da kompanija razmišlja o opciji koja će korisnicima omogućiti da vide originalni tvit, što znači da će, nakon što je tvit objavljen, korisnici moći da pogledaju originalni tvit pre uređivanja. Ovo bi sprečilo ”trolove” i zlostavljače da uređuju svoje tvitove i tvrde da nisu krivi.

Da li će i kada ”Tviter” uvesti opciju uređivanja, još uvek se ne zna. Kompaniji je u poslednje vreme ideja bila primamljivija, ali je prestala da potvrđuje da radi na ovoj funkciji.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Novosti

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA