fbpx
News

Tužna ispovest Bobana Rajovića pred koncerte u Hrvatskoj!

Boban Rajović iskreno: Bolelo je čuti “Drži se taksiranja, nećeš se od pevanja ‘leba najesti!

[divider]

Da, upravo to je Rajoviću rekao izvesni Ante kojeg je on pre petnaestak godina sreo u Kopenhagenu, u vreme dok je vozio taksi.

Čim je ušao u taksi i rekao gde da ga vozim shvatio sam da je u pitanju “naš čovek” i tako je krenuo razgovor. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga. Čak sam mu besprekorno otpevao pesmu “A i ti me izneveri” na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pevanja neću ‘leba najesti – ispričao nam je Boban.

Bio je toliko siguran u svoje reči da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspem da napravim karijeru – seća se Rajović.

Priznaje da mu nije bilo svejedno čuti te reči ali je posle njih bio još odlučniji u nameri da napravi karijeru.

Rekao sam mu da ću ja jednog dana raditi velike koncerte širom regiona i evo danas, više od petnaest godina nakon toga, ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, u Splitu i u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smeh Boban.

Da je ozbiljan u nameri da pronađe Antu pokazao je na svojoj FACEBOOK stranici gde je već objavio oglas “Traži se Ante”:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dnevnadozalepog/videos/583140835187646/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Još dodaje da njega i sve njegove prijatelje čekaju besplatne karte za oba koncerta Bobana Rajovića, samo treba da se javi i ispuni obećanje dato pre petnaestak godina.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close