Booking.com
Početna » VIP » “Tužiću ga i goniti krivično”: Jovana Jeremić žestoko uzvraća udarac Urošu Ćertiću: “Sve ću mu pare uzeti”
Džet-set VIP

“Tužiću ga i goniti krivično”: Jovana Jeremić žestoko uzvraća udarac Urošu Ćertiću: “Sve ću mu pare uzeti”

Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: "OŽENJENIH IMAM NA LAGERU"
Foto: Printscreen/TV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić donela je odluku da tuži bivšeg učesnika rijalitija i kaskadera Uroša Ćertića.


Posle skandala oko Ćertićeve navodno bivše devojke, voditeljke Slagalice Marije Veljković, Uroš ne prestaje da vređa Jovanu po društvenim mrežama.

Ovaj put na Instagramu je napisao sa kim je Jeremićeva bila na prošloj televiziji gde je radila, a ona mu je stala na put i to tužbom.

“Svi me zovu vezano za izjavu bivšeg rijaliti igrača i nevodljive zamene u filmu. Od njega ništa novo, ja sam već jasno rekla da nosim sve fejk dok ne rešim finansijska pitanja, da ne budem klošar. Ja sam rekla da nosim fejk dok sama sebi ne budem mogla da priuštim ili mi muž ne bude kupio. Uroš Ćertić će biti tužen i parnično i krivično, zvala sam advokata”, priča Jovana i dodaje:

“Za mene se zna da sam moralna vertikala i da nikad nisam napredovala preko kreveta, nisam bila sa poslanikom, bila sam u braku, ja uvek imam jednog muškarca, nisam profuknjača, delima sam ostala i bila velika dama. On će sve morati da dokaže na sudu, bojim se samo da neću moći da ga naplatim kada ga dobijem.”

Izvor: PressSerbia/Blic

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia