Turske serije osvajaju srca publike

Turske serije osvajaju srca publike

Turske serije iz godine u godinu stiču sve veću popularnost, a viskoko kvalitetna produkcija nastavlja da punom parom proizvodi nove serije koje osvajaju naklonost publike.


Odabrali smo za vas nekoliko popularnih serija koje će vam se svideti i koje ćete sa žarom gledati. Jedna od novijih turskih hit serija koja će osvojiti srca mnogih je “Ezel”, koja se emituje na kanali Dizi svakog dana od 20.45 časova. Njena radnja je inspirisana čuvenim romanom Aleksandra Dime “Grof Monte Kristo“. Omeru, mladiću koji se vratio iz vojske, prijatelji i verenica podmetnu zamku zbog koje završi u zatvoru na deset godina. Lažira svoju smrt i uspe da pobegne. Postane Ezel, vrhunski kockar koji je spolja uspešan čovek, ali u sebi želi samo jedno – da sazna zašto su ga izdali ljudi koje je voleo i da im se osveti.

Popularnu tursku seriju Ljubav i novac možete pogledati na istom kanalu od 21.30 sati. Omer je policajac koji želi da otkrije istinu u vezi mogućeg ubistva njegove verenice koja je navodno izvršila samoubistvo. Zaključuje dogovor sa državom, mora da pronađe ukradene dijamante, a zauzvrat će saznati identitet ubice njegove verenice. Sa druge strane, Elif otkriva da je njen pokojni otac bio mafijaš upleten u pranje novca. Kako bi sačuvala porodicu mora da plati dve milijarde koliko vrede nestali dijamanti. Povrh svega, njena sestra se nalazi u rukama razbojnika.

Serija Beskrajna ljubav na kanalu Dizi se emituje od 19.50 časova. Kemal, rudarski inženjer i sin roditelja iz niže srednje klase, zaljubljuje se u Nihan, ćerku miljenicu iz bogataške porodice, uprkos nepremostivim klasnim razlikama. Kemal i Nihan uspevaju da održe vezu sve do momenta kada Kemal napušta Istanbul, kako bi se zaposlio u rudniku u Zonguldaku. Nakon serije neočekivanih događaja, Nihan se udaje za imućnog biznismena Emira Kozoglua, koji je u nju zaljubljen od detinjstva. Pet godina kasnije, Kemal se vraća u Istanbul kako bi se suočio sa Nihan, Emirom i svima zbog kojih je bio primoran da ostavi sve iza sebe. Da li će sudbina ponovo spojiti dvoje zaljubljenih?

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia
PRess Serbia