Booking.com
VIP Estrada

Tu sam da podržim nove i mlađe kolege: Andreana Čekić o estradnim dešavanjima i svom modnom stilu

Andreana Čekić zauvek napustila Srbiju! Pevačica spakovala kofere i otputovala
Foto: ATA Images

Andreana Čekić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.


Andreana na samom početku razgovora ističe da joj prija što trenutno živi na relaciji Beč – Beograd i ističe koga se najviše uželi kada dođe u srpsku prestonicu.

– Kada sam u Beču gledam da odmorim, a kada dođem u Beograd poželim se publike, ovakvog načina života, naravno i vas medija – kaže pevačica na početku razgovora.

Folk zvezda svoju karijeru započela je takmičenju “Zvezde Granda” i na sceni postoji jednu deceniju, te sada ističe, kako se odnosi prema mlađim kolegama.

– Znam kako je njima na početku i da im je svaka podrška potrebna i kada me neko zamoli da mu na primer okačim pesmu na Instagram sa kojom počinje, svakako da to uradim i uvek sam tu da podržim nove i mlađe kolege.

U razgovoru sa medijima, Andreana je rekla čiji modni stil najviše voli i kakva je kada se sprema za izlatak, bilo poslovni, bilo privatni.

– Volim stil Emine Jahović i Melanije Tramp. One su mi tako uvek svedene i elegante i imaju dobru liniju. Ja nikada ne znam šta ću da obučem kada treba da izađem negde, ali nekada znam da se spremim za sat i po vremena, a nekad to zna da potraje po ceo dan – zaključuje Andreana.

Izvor: PressSerbia/Novosti

PRess Serbia