Booking.com
News

TRIDESETE GAZI:Jelena Kostov proslavila rodjendan sa kolegama!

TRIDESETE GAZI:Jelena Kostov proslavila rodjendan sa kolegama!
Jelena Kostov
Kažu ljudi da je žena u tridesetim najbolja, a to se može videti na primeru pevačice Jelene Kostov, koja je pre dva dana proslavila 32. rodjendan i koja je ostvarena  u svakom smislu te reči.
Pored toga što je zadovoljna poslovno, jer ima dosta posla, našla je čoveka svog života, Jelena se može pohvaliti i mnogobrojnim prijateljima, koji su u dobroj atmosferi i uz dosta pozitivne energije i muzike, proslavile njen rodjendan.
Zadovoljna sam što sam ovaj rodjendan proslavila sa ljudima koji su se dokazali kao moji pravi prijatelji, jer su bili tu i u dobru i u zlu.Mogu slobodno da kažem da je ovo jedan od najlepših rodjendana, jer sam zadovoljna na svim poljima i ništa ne bih menjala.Godina se ne plašim i mislim da sam sada u najboljim godinama”-rekla nam je Jelena.
Kako smo saznali, Jelena je rodjendan proslavila u restoranu “Palazzo Pitti”, u kom se oseća kao kod kuće, obzirom da se nalazi u njenoj zgradi i da u njemu svako jutro pije kafu, kada joj to vreme dozvoli.
Od kolega na slavlju prisutvovali su Darko Lazić, Ana Sević, Nikolina i Saša Kapor, Petar Mitić, Ivana Pavković, Nemanja Staletović, Milena Ćeranić, Katarina Grujić, Aleksandra Bursać, Dinča, Milan Mitrović, Dragi Domić, koji su pevali Jelenine omiljene pesme, a zapevala je i slavljenica.S’toga ne čudi što Jelena tvrdi da se skoro nije tako opustila i lepo provela, jer su prijatelji učinili da se oseća posebno te večeri!
TRIDESETE GAZI:Jelena Kostov proslavila rodjendan sa kolegama!

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia