Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Tražite od roditelja knjige ne silikone! Marina Tadić poslala snažnu poruku mladim devojkama! (VIDEO)
Estrada VIP

Tražite od roditelja knjige ne silikone! Marina Tadić poslala snažnu poruku mladim devojkama! (VIDEO)

Marina Tadić sa ćerkom Verom uživa u vrelom julskom danu
Foto: Instagram

“Ne gledajte karakondžule.”


Marina Tadić poslala jednu lepu poruku mladim devojkama da treba da brinu o svom izgledu, da se pre svega neguju, treniraju, zdravo hrane, ali da nikako ne dozvole sebi da im pojedine dame sa estrade budu uzori, naročito one koje su imale velikih broj estetskih operacija koje su im promenile izgled.

– Ostavljam ovaj video ovde, za sve devojčice koje su drugačije. Da znaju da imaju izbor, da znaju da nisu same iako su drugačije i prate neke svoje snove! Budite hrabre idite napred za svojim snovima! Baš takve svoje, bez laži. Budite ponosne što izgledate prirodno i čuvajte svoj izgleda, tako što ćete živeti zdravo, pre svega fizički, a onda i mentalno! Ne gledajte ove KARAKONDŽULE u medijima koje svakodnevno pokušavaju da nametnu da je “izgleda lažni izgled” najvažniji i da je to jedino što imate! Ne slušajte, ne gledajte, učite, tražite od roditelja, knjige, putovanja a ne silikone i botoxe. Znajte da niste same, ja ću uvek biti ta koja će stajati iza svog izgleda iza svojih stavova! Zbog moje ćerke i svih ćerki koje još uvek nisu zatrovane – glasio poruka ispod videa koju je Marina Tadić ostavila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official)

PRess Serbia