Booking.com
Početna » Event » Festival » TOPILI SNEG: MARTINA I ŽELJKO NAPRAVILI HAOS NA KOPAONIKU!
Festival Music News Travel

TOPILI SNEG: MARTINA I ŽELJKO NAPRAVILI HAOS NA KOPAONIKU!

TOPILI SNEG: MARTINA I ŽELJKO NAPRAVILI HAOS NA KOPAONIKU!

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ODRŽAO JE KONCERT TOKOM PRETPOSLEDNJE VEČERI MUSIC WEEK FESTIVALA KOJI SE ODRŽAVA U KOMPLEKSU MK MOUNTAIN RESORT-A.[divider]

20160318_233502

KAO UVERTIRU U ŽELJKOV KONCERT SJAJNU ATMOSFERU NAPRAVILA JE HRVATSKA POP ZVEZDA MARTINA VRBOS, KOJA JE ODLIČNOM NASTUPOM ODUŠEVILA SVE PRISUTE I PODIGLA ATMOSFERU DO TAČKE USIJANJA. MARTINA JE NASTUP POČELA PESMOM “HELLO” BRITANSKE ZVEZDE ADELE.

TOPILI SNEG: MARTINA I ŽELJKO NAPRAVILI HAOS NA KOPAONIKU!

Martinin nastup trajao je duže od sat vremena iako je bilo predviđeno da peva jedan četrdesetpetominutni blok. Kako je publika bila oduševljena pevačicom magičnog glasa, Martina će u hotelu Grand nastupiti i pre svoje zemljakinje Severine Kojić koja na ovom festivalu nastupa večeras.

Severina na Kopaonik stiže sa suprugom i prijateljima, i to nekoliko sati pre početka koncerta, a kako je sama više puta najavila, na najlepšoj srpskoj planini napraviće totalnu pometnju, što se od nje i očekuje.

seve

Pevačica je noć pre koncerta provela u društvu supruga i prijatelja u jednom poznatom beogradskom restoranu, a druženje su nastavili u jednoj od poznatih kafana.

20160318_233401

Program tokom prve večeri Music Week Festivala vodila je voditeljka televizije Pink Maja Manojlović.

Pogledajte i ostale fotografije sa nastupa Martine Vrbos i Željka Joksimovića:
zeljko222 mosfermartina22

IMG-20160319-WA0000 IMG-20160318-WA0000 20160318_233809TOPILI SNEG: MARTINA I ŽELJKO NAPRAVILI HAOS NA KOPAONIKU!

[box type=”info” ]MUSIC WEEK FESTIVAL

Od 13. do 20. marta na Kopaoniku se po prvi održava Music Week festival, koji će gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resort ponuditi ekskluzivni muzički program u ceni smeštaja. Glavne zvezde festivala, Željko Joksimović i Severina, obradovaće fanove na koncertima 18. i 19.marta, a pored njih nastupaće neke od najvećih muzičkih zvezda na domaćoj i regionalnoj sceni. Music Week je novi koncept turizma i zabave nastao u saradnji produkcije Sky Music i MK Mountain Resorta. Namenjen je ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu.[/box]

foto:PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia