Booking.com
STORY Showtime VIP

TOP MEDIA VAS POZIVA DA OSTVARITE SVOJE SNOVE I PRIVUČETE PAŽNJU!

TOP MEDIA VAS POZIVA DA OSTVARITE SVOJE SNOVE I PRIVUČETE PAŽNJU!

Net radijska emisija, kao i televizijska “Sve po spisku sa Škundrićem”, autora i voditelja Nenada Škundrića zauzela je vodeće mesto kada je gledanost u pitanju, bez obzira što se ne emituju na nacionalnim frekvencijama.


– Top Vibe je net radio i sluša se bukvalno u celom svetu, što mi svakako odgovara iz više razloga, a da se ne lažemo, i zbog slušanosti moje emisije koja se brzo pozicionirala na medijskom tržištu baš kao i televizijsko izdanje “Sve po spisku sa Škundrićem”, a koja se emituje na satelitskom programu BN-a. Imam tu sreću da ljudi koji prate i vole moj rad, prate i moja medijska “kretanja”, tako da nemam tu vrstu opterećenja da li ću biti slušan, odnosno gledan. Sa televizijom BN sarađujem blizu deset godina, dok sa mojom matičnom kućom “Top Medija” više od četiri. Za to vreme uradili smo dosta toga, a u prilog tome su i evidentni rezultati našeg rada i angažovanja. Međutim, sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da smo tek počeli da gradimo jednu jedinstvenu formu funkcionisanja kompletne priče i da iznenađenja tek predstoje. Takođe, svima nama u Top Mediji je drago što je vaš portal od samog početka moje karijere velika podrška, a još draže što smo sada i dosta aktivniji kada je saradnja Top Medije i Ekskluzive u pitanju, pa smo iz jedne isključivo poslovne, prešli u poslovno – prijateljsku priču i hvala vam na tome, uvek je zadovoljstvo sarađivati sa profesionalcima. Isto tako mogu da kažem i za ostale moje dugogodišnje prijatelje kao što je najčitaniji portal u Srbiji, “PRESS SERBIA” izjavio je Nenad Škundrić.

Top Medija ima dosta planova, a neke ćemo vam predstaviti u nastavku teksta.

– Projektima koje promovišemo ovih dana želimo samo da ljudima poručimo da ih od septembra očekuju velike promene i da smo sigurni da će biti zadovoljni, a da će naši prijatelji, gore spomenuti, biti uz nas i narednih deset godina, naravno, zajedno sa još nekima koji će nam se uskoro pridružiti. završio je na kraju Škundrić uz obećanje da će uskoro o svemu detaljnije pričati , kada sve bude bilo definitivno potvrđeno i realizovano.

https://topmedia.rs/

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia