Booking.com
TLZP

TLZP: Bane Vidaković pobednik sinoćne emisije, a ovo su polufinalisti!

TLZP: Bane Vidaković pobednik je sinoćne emisije, a ovo su polufinalisti!

Bane kao Bane, Garavi Sokak otvorio je polufinale TLZP sa pesmom Biće bolje ako budeš tu, dobrom energijom u laganom vojvođanskom ritmu


Karolina: bio mi je super nastup, nemam zamerki, bilo je veselo.

Djuro: najbolje si skinuo njegovo ime, dijalekat ti lepo stoji, isti si kao Bane koji je pao u baner pa je malo nabrekao ali šou je bio spektakularan.

Andrija: Bane ti si jedan sjajan lik i ovde si zaista glumački doneo priču, stvarno je bilo divno.

Alex: bili ste sjajni u Banetovoj koži, super ste skunuli njegovu mimiku, odlični ste bili u glumačkom smislu, apsolutno nemam nikakvu zamerku, divno nam je počelo.

 

Gaga kao Luz Kazal otpevala je prvo na španskom pesmu Madrugadas, a zatim i na srpskom Pukni zoro, koji Luz izvodi sa bendom Magnifico
AKK 0893
Gaga: Smatram da ova pesma nikog ne može da ostavi ravnodušnim i ja sam emotivno vezana za ovu pesmu.
Đuro: Izvela si fenomenalno i imala si tu emociju, imaš i harizmu kao Luz Kasal i vrlo si slična njoj.
Andrija: Gaga je talentovana devojka koja je pokazala da može razne stvari da radi, videlo se da joj pesma znači intimno i emotivnoje pogađa. Ova pesma ima širok dijapazon delovanja, može da se peva na stadionu,ili da je peva jedan čovek pa da oseti emociju. Tako da Gago sjajan nastup.
Aleks: Sjajan nastup, čestitam, bila si fantastična. posebno su mi se dopale strofe, imala si sjajan izraz, na refrenima super i grubo i meko u isto vreme, i toplo i odsečno, miks svega i svačega. Čestitam ti.
Karolina: Stvarno si bila divna, osećala si pesmu i tu si emociju prenela na nas. Posebno mi se sviđao prvi deo na španskom. Čak i muzički je bilo odlično kao da si pevačica.
Nenad kao Brajan Džonson, frontmen grupe AC/DC, sa pesmom Thunder, zagrmeo je scenom i rastresao sve.
Andrija: Brutalan nastup Nenade, svaka ti čast, jedino što mogu je da ti aplaudiram.
Đuro: ovo je bila rokačina, rekord u ovom šou, zapalio se studio, takođe rekord u visini muškog pevanja.
Aleks; ovo je pevački bilo ozbiljno. Kao što si rekao 80% naše scene ne može da otpeva ovo, ovo jemuški falset i specifičan drajv, vidi se da si totalno u tome.
Karočlina: Bilo je za svaku pohvalu, ne mogu da nađem nijednu zamerku, očekivala sam da negde kiksneš zato što je baš teško i visoko, ali nisi, sjajno je bilo.
Edita kao Ejmi Li, pevačica grupe Evanescence, umalo je zaplakala na sceni sa emotivnom pesmom My Immortal, a zatim izvela pesmu u gotičkom maniru Bring me to life uz Beogradski revijski orkestar
AKK 0952
Đuro: Padaju rekordi svih vrsta večeras, ja bih oborio onaj u najkraćem komentaru – VAU!
Karollina: Teško je odabrati reči. Ja sam pozitivno iznenađena, nisam očekivala od tebe, nisam znala da si toliko multitalentovana, ti stvarno mnogo dobro pevaš, zgodna si i seksi, svaka čast!
Aleks: Ovo je bilo fenomenalno! Ovo nije lako za pevanje, a ti si bila sjajna, imala si taj pank, tu energiju, i ti dominiraš na sceni od početka p asve do sada, to je istina.
Andrija: Još jedan od tvojih sjajnih nastupa, imaš jednu scensku lepotu koja zrači, i daješ sve od sebe do krajnjih granica. Hvala tebi što nam daješ sve od sebe, iz srca, i uopšte se ne foliraš.
Mira kao Kaliopi dirnula je sve sa srceparajućom baladom Nevinost i vinula se u nedostižne vokalne visine.

AKK 0979

Aleks: Kao što je Nenad imao svoju tačku sa nedostižnim visinama, tako si ti imala večerašnju. Retko koja pevačica može da otpeva te visine kao Kaliopi, a ti si to uspela. Imala si i njenu energiju i sve je bilo kako treba.
Đuro: Pogodila si tu njenu ekspresiju i taj njen manir, menjanje registara i njene visine. Ja sam to uspeo samo jednom kad sam se opalio čekićem.
Karolina: Znamo da je Karolina jako teška za imitaciju, na refrenu si baš bila blizu njenoj boji, kad si se pojavila i raširila ruke bila si ona.
Andrija: Ja Kaliopi obožavam, jedva sam čekao ovu imitaciju, a njena boja glasa meni mnogo prija. Miro bila si fenomenalna, sa neviđenom lakoćom dostižeš te visine i stvarno si bila sjajna.
Stevan i Leon nastupili kao Arijana Grande i Niki Minaž i nasmejali su sve do suza sa pesmom Side to side, a zatim su pokidali kao Imagine Dragons i Kendrik Lamar sa pesmom Radioactive.

AKK 1013

Đuro: Ja bih iskoristio citat kad je reprezantacija igrala: Ljudi moji da li je ovo moguće! Ludnica! Ja ne mogu verovati šta se događalo pred mojim očima. Ja sam iznenađen, ja sam frapiran, ja sam fasciniran, ja se topim, ja nestajem!
Karolina: Uspeli smo da vidimo kako je brza bila promena. Ovo je bio spektakl, kao da smo gledali nastup bilo kog svetskog izvođača, toliko ste se uneli i mi smo svi uživali, svaka čast!
Andrija: vi toliko vladate ovim šoum, Leone imaš fenomenalnu energiju, repuješ brutalno! Stevane ti si pevač par ekselans, to što radiš sa glasom je bukvalno neviđeno. Oduvali ste nas! Produkciji svaka čast, ovo je bilo teško da se izvede, i igračicama i igračima koji su sjajno igrali.
Aleks: Ja sam stvarno u šoku od vašeg nastupa, toliko je sve bilo nestvarno, sve je u superlativu, Toliko ste sjajni vokali, zabavljači i izvođači, toliko nas je dobra energija zapljusnula. Ti si Stevane bio kao ženski vokal fantastičan, a ti Leone sa svojim repovanjem isto, potpuno si u nekoj ludačkoj energiji.
Leka kao Marčelo sa pesmom Sveti bes nikada nije ovako izgledao i repovao sa energijom mladog buntovnika u pratnji Beogradskog revijskog orkestra i Gradskog hora Beograd.
AKK 1061
Leka: Radi se o pesniku zaista, Marčelo je veliki pesnik, on ide po graničnoj liniji i udara u stvari koje su skrivene, društvo ih ne komentariše, a on ume da zakopa gde boli.
Aleks: VI ste večeras bili sjajni! Volim Marčela jer budi svest i utiče na mlade ljude, pesnik je, retko inteligentan, elokventan mladić. VI ste bili sjajni, a ono što je bila vaša velika boljka, a to je metrika, ali večeras vi ste bili glumac u ulozi Marčela i Vi ste to doneli na glumački način. Toliko mi je teško jer su večeras svi za 12, briljirali ste.
Andrija: Leko bio si genijalan večeras. Ja sam slušao na probi. Ima ta razlika između glumačke i muzičke metrike, mi radimo tekstove koji su jako teški, uopšte me nisi iznenadio što si ti to tako briljantno uradio. Ti si to ovako doneo jer si veliki glumac, i ja sam ponosan na tebe!
Đuro: Ovo je remek delo jednog socijalno osvešćenog autora. Leko dugo čekam priliku da ti kažem da si bio i ostao jedan od mojih uzora dok sam studirao glumu, a večeras si me na to podsetio. ovo je bila demonstracija jedne glumačke veštine i veličine. Ovo je cela jedna predstava bila.
Karolina: Sve su već rekli, mi svi vas znamo kao veliko glumca i ovo ste izveli kao veliki glumac, hvala vam puno.

Tijana kao Pink sa pesmom Just like fire doslovno je zapalila scenu i vinula se u nebeske visine uz pomoć kanapa i kazaljki.

Đuro: Znao sam da dobro pevaš, glumiš, a sad znam da si i hrabra.
Karolina: Spektakl je mala stvar za ovo što si napravila večeras. Ja sam ponosna na tebe draga moja.
Andrija: Ti vladaš scenom, ne znam šta bih rekao, taj glas, sve, sve si uradila perfektno. Fantastično i fenomenalno, baš me briga što ponavljam. Pokopali ste nas večeras, svi ste sjani.

Aleks: Baš tako, bilo je fenomenalno, ti se dobro osećaš u ovoj ulozi, i imaš taj temperament, i taj drajv, i tako si dominirala scenom. Bio je vizuelni, muzički, glumački spektakl. Stvarno svaka čast, prelep nastup, za medalju.

 

Bebi kao Kristina Agilera u intimnoj pesmi Beautiful donela je originalan spoj svog senzibiliteta i Agilerinog stila.

 

Karolina: VIdi se da ste se mnogo trudili i bilo je zaista divno. Čast mi je pto vas prvi put viđam. Vi ste jedna od najoriginalnijih i avantgardnih vokala naše današnjice. Vi ste izneli nešto svoje uklopljeno sa Agilerinim improvizacijama.
Aleks: NIje lak zadatak, Kristina ima specifičan vokal, pokretan glas, lagan, dosta je ležerna. VI ste otpevali Kristinu na svoj način večeras, bili ste u svakom smislu sjajni, bili ste spoj originalne verzije i nekog Vašeg senzibiliteta. To je kreativno i lepo.
Andrija: Bebi je sjajna kao i uvek, ona je dodala i glumačkog senzibiliteta, komunicirala je i sa nama i sa publikom, a to može samo neko ko vlada scenom.
Đuro: Bebi priuštila si nam jedan čaroban završetak, jednu meditativnu pesmu, otopio sam se sa ovim zvucima koji su dolazili iz tvog prelepog tela. To je to.

Karolina:

2 Mira
3 Nenad
4 Bebi
5 Bane
6 Edita
7 Leka
8 Stevan
9 Gaga
10 Leon
12 Tijana
Đuro (je glasao izvlačivši papiriće):
2 Bebi
3 Mira
4 Edita
5 Bane
6 Gaga
7 Tijana
8 Nenad
9 Stevan
10 Leon

12 Leka

Andrija (je nasumično bockao imena jer su i po njemu svi zaslužili 12):
2 Bebi
3 Bane
4 Mira
5 Gaga
6 Leon
7 Leka
8 Edita
9 Tijana
10 Stevan
12 Nenad
Aleksandra:
2 Bebi
3 Gag
4 Mira
5 Bane
6 Leon
7 Leka
8 Edita
9 Tijana
10 Stevan
12 Nenad
Generalni plasman glasanja žirija i takmičara:
Tijana 12
Edita 10
Stevan 9
Leon 8
Gaga 7
Bane 6
Leka 5
Nenad 4
Bebi 3
Bebi 3

 

Posle zatvaranja glasanja:
2 Mira
3 Bane
4 Leka
5 Bebi
6 Nenad
7 Gaga
8 Leon
9 Stevan
10 Edita
12 Tijana
Polufinalisti:
Tijana
Edita
Stevan
Leon
Gaga
Izvor: PRess Serbia

About the author

Aleksandra J.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia