fbpx
Parovi Reality

Tijana Ajfon ispričala sve o CENI I ELITNOJ PROSTITUCIJI!

Tijana Ajfon ispričala sve o CENI I ELTINOJ PROSTITUCIJI!

Starleta Tijana Ajfon je ispričala sve o elitnoj prostituciji nakon skandala u realityju “Parovi”.

Starleta Tijana Ajfon je u aktuelnoj sezoni realityja “Parovi” boravila samo nekoliko sati i uspela je ozbiljno da se posvađa sa Ninom Prljom, nakon čega je ona iznela razne tvrdnje o njoj.

Nina je optužila Tijanu da je spavala sa muškarcima za 250 evra i da je svojevremeno pokušala da joj otme dečka, zbog čega je Ajfonka rešila da joj uzvrati udarac.

– Svi znaju koliko sam ja humana devojka, i da pravim zvezde po realityjima. Do sada mi je najveći uspeh Vuk Mobs, ili ti Mob, ali vratimo se na Prljavu, ups.. Prlju Ninu. Ona jadna ne zna šta će od toga koliko je željna marketninga. Neka joj neko objasni da se zvezda ne postaje tako što se gura kokain u pi*ku. Druga važna stvar, njenog dečka nikada nisam jurila, niti je on jurio mene. Mi smo se uvek viđali kada je ona bila prisutna, i zaista mi je muka da komentarišem moj i njegov odnos. Meni je drago da je postojao neki dečko koji je nju žargonski rečeno ‘skinuo sa šipke‘ – rekla je Tijana za “Alo!”, a zatim je dodala:

– Njen dečko je spasio prositucije, sklonio sa ulice, zaštitio od lošeg puta kojim je krenula. Nini su sve devojke prostitutke jer joj je tako lakše. Ipak, želim joj srećnu Novu godinu, i sve praznike. Takođe i da joj cena posle realityja ne bude 100– 150 evra, nego da se izdigne malo od te cifre rekla je Tijana.

(opera17)

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA