Booking.com
Početna » Reality » Zadruga » Taki ponosan na svoju mezimicu, spremio joj spektakularan poklon, Rodni i Brendon dali svoj sud
Reality Zadruga

Taki ponosan na svoju mezimicu, spremio joj spektakularan poklon, Rodni i Brendon dali svoj sud

TRUDNA ALEKS
Foto: Printscreen/ Youtube Zadruga official

Žestok start!


Voditeljka Dušica Jankovljević u  emisiji “Izbacivanje” u studiju  ugostila je Takija Marinkovića, Brendona Radonića i Stefana Radića Rodnija.

– Mnoge loše, izgubio sam roditelja, posle toga sam izgubio bebu… Večeras proslavljam ćerkinu pobedu i ćerka je dobila automobil. To je nagrada za prvo mesto, po meni je to zaslužila – rekao je Taki i Dušici poklonio cveće.

Brendone, kako ti deluje “Zadruga” iz persektive nekog iz spoljnog sveta? – upitala je Dušica.

– Po izlasku iz “Zadruge” slušam muziku i okružio sam se prijateljima, vozim bajs. Malo su mi se oni smučili, njihove pojave i teme, ali kontrolišem na Zadruga Official šta se desilo. Obratio sam pažnju na Slađu da vidim šta ona radi. To sa Zolom mi se ne dopada od samog početka, mislim da ona hoće rijaliti kadar, a i on sa njom. To je Slađa, postala mi je prijatelj, pa me to ništa ne remeti – pričao je Brendon.

Kako gledaš na drugarstvo Maje i Slađe? – pitala je Dušica.

– To su dve osobe sa kojima sam se dobro provodio na žurkama, bile su mi drugarice i biće posle. Drago mi je da sam se nadisao svežeg vazdha i lepo je videti ekipu iz ugla gledaoca – rekao je Radonić.

– Ja Slađu znam još iz privatnog sveta, okej je lik i vidim da je u super odnosu sa Majom. Uvek sam joj slao poklon – dodao je Taki.

– Slađa i Maje su od samog početka zajedno, bio sam sa njima u dobrom odnosu i verujem da će da se druže spolja. Kažu da Maja nema puno prijatelja iz rijalitija, ja verujem u prijateljstva. Ja sam bila u dobrim odnosima sa dosta ljudi i nadam se da sam stekao neka nova poznatva i prijateljstva – govorio je Rodni.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

PRess Serbia