Booking.com
Početna » Entertainment » SVI NJEGOVI POSTUPCI SU POREMEĆENI: Snežana Dakić o tome zašto nije upisala ćerku u Aleksićevu školu glume
Džet-set Entertainment VIP

SVI NJEGOVI POSTUPCI SU POREMEĆENI: Snežana Dakić o tome zašto nije upisala ćerku u Aleksićevu školu glume

Snežana Dakić opet neće moći da se zarađuje
Foto: ATA Images

“Ne treba niko nikoga da bičuje”, smatra Snežana.


Voditeljka Snežana Dakić pričala je na temu koja je ovih dana zastupljena u svim domaćim medijima, a to je da je profesor glume Miroslav Mika Aleksić optužen za seksualno zlostavljanje.

Snežana je istakla da je i ona umalo upisala ćerku u Aleksićevu školu glume, a sada smatra da je donela dobru odluku.

“Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku u tu školu, jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, kada sam ja čula da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, što se i znalo, smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete”, rekla je gostujući u emisiji “Novo jutro”.

“Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja dete nisam dala u tu školu i to je dobro”, izjavila je Snežana i dodala:

“Svi ti njegovi postupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia