Booking.com
Entertainment Auto Beograd Business Company Društvo Lifestyle News

SVETSKI SPEKTAKL U NAJAVI: Šoferi VOZE SRBIJU na svetsku turističku mapu!

SVETSKI SPEKTAKL U NAJAVI: Šoferi VOZE SRBIJU na svetsku turističku mapu!

Nakon samo četiri svetske zemlje, Australije, Amerike, Britanije i Holandije, Srbija je dobila CHAUFFEURFEST


Manifestacija “Šofer fest” je, za razliku od sličnih manifestacija u svetu, jedina koja promoviše zanimanje šofera svih vrsta vozila i prevoza, a ujedno je i festival ljubitelja vozila.

kola

Pored atraktivnih sportskih automobila i teretnih vozila, posetioci će moći da vide i najnovije modele plovnih vozila, da prisustvuju jedinstvenim izložbama oldtajmera a sveobuhvtan i atraktivan program festivala zadovoljiće i ukuse najzahtevnijih posetilaca.

chauffeur

Tako će svi oni koji odluče da posete ovu manifestaciju biti u prilici da uživaju u fenomenalnom programu, najboljim srpskim gurmanlucima ali i jedinstvenim muzičko-scenskim događajima koji će obeležiti godinu pred nama u srpskoj prestonici.

jela

Interesovanje za ovaj festival već su izrazili i brojni izlagači iz sveta, a podršku organizaciji pružile su i brojne državne institucije budući da se radi o festivalu koji će, na velika vrata, vratiti Srbiju u vrh svetske turističke mape.

kola2

Beogradsko UŠĆE tako će, kada to prilike sa virusom korona budu dozvolile, biti pretvorenu u najveći festivalski prostor u ovom delu sveta, a brojni posetioci iz Srbije, regiona, ali i ostatka sveta, uživaće u jedinstvenom spektaklu.

zeljko

Organizator i idejni tvorac festivala Željko Rstić izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je država prepoznala potencijal festivala koji će uskoro, po prvi put biti održan u našem glavnom gradu.

Foto: Pexels

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia