Booking.com
Džet-set VIP

Svetski mediji su pisali o njegovom uspehu, mladi producent iz Makedonije otišao korak dalje i osvaja publiku turskih popularnih serija

Svetski mediji su pisali o njegovom uspehu, mladi producent iz Makedonije otišao korak dalje i osvaja publiku turskih popularnih serija

Makedonski producent Xsoundbeatz sa svojih nepunih 24. godine uspeo je da zagolica maštu ljudima iz svetske muzičke industrije.


Ovaj mladi producent rano je u plovio u svet muzike, sa samo 17. godina imao je prvi susret sa ozbiljnim muzičkim umetnicima širom Makedonije i za njega je bila talična ona narodska izreka “Dobar glas daleko se čuje”.

Kako su godine prolazile tako je bilo sve veće interesovanje za njegov rad i dok je osvajao publiku svojom muzikom širom sveta tako je i kreativnost sve više rasla .

I ako je imao prilike da sarađuje sa jednom od popularnijih turskih pevačica Cansever koja je oduševljena radom mladog producenta on se odlučio za korak dalje.

Tako je nedavno dobio ponudu koja se ne odbija, reditelji turskih serija želeli su da njegova muzika bude upravo sastavni deo nove sapunice a poznato je da turske serije su sve više popularnije kako kod nas tako i širom sveta, turski glumci su postavili nove standarde u filmskoj industriji. Tako će publika širom Turske i regiona imati prilike da čuju neke nove muzičke note kroz seriju ” Aldatmak ask ” čija se premijer očekuje već krajem godine.

PRess Serbia