Booking.com
Početna » News » SVETSKE I REGIONALNE ZVEZDE OTKRILE TAJNU PRELEPOG TENA!
Cosmetics Lepota i zdravlje News Proizvodi VIP

SVETSKE I REGIONALNE ZVEZDE OTKRILE TAJNU PRELEPOG TENA!

Svetske i regionalne zvezde odavno su svoje lica prepustile njenom veličanstvu – ČUDESNOJ RUKAVICI


Regionalna muzička zvezda Maya Berović otkrila je tajnu perfektnog tena i lepote lica. Maya koristi Rukavicu za skidanje šminke kompanije Božen Cosmetics koja joj je, kako sama kaže, najveći saveznik u održavanju perfektno čistog i uvek svežeg lica.
-Nije to samo skidanje šminke, iako je broj jedan na tom polju, to je neka nega za koju ne postoji zamena i ako postoji idealan proizvod onda je to ova rukavica. Probala sam i druge proizvode ove kompanije i moram da priznam da su odlični, a ja sada još više volim prirodnu kozmetiku, kaže Maya.
Sve češće uprav ovaj proizvod koriste i brjne druge poznate ličnosti kojima svakodnevna šminka predstavlja problem za kožu.
Rukavicu je tokom poslednjeg boravka u Beogradu na poklon dobila i turska glumačka zvezda Merjem Uzerli koju publika u Srbiji zna po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, a svega nekoliko dana po odlasku iz Beograda poručila je još pedeset rukavica što dovoljno govori o kvalitetu iste.
PRessSerbia.com
Foto Prinstcreen

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia