Booking.com
Početna » VIP » Suzana Mančić otkrila ANEGDOTU sa letovanja i sve nasmejala svojom izjavom
Džet-set Estrada VIP

Suzana Mančić otkrila ANEGDOTU sa letovanja i sve nasmejala svojom izjavom

Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje veze sa grčkim biznismenom
Foto: Printscreen/TV Pink

Suzana Mančić već godinama uživa u ljubavi sa Grkom Simonom Ocomokosom.


Suzana Mančić je jedno od najpopularnijih TV lica cele Jugoslavije, a poznato je da šarmantna voditeljka ima dve ćerke sa kojima se odlično slaže.

Život Suzane Mančić je uvek inspiracija za medije, ona ne krije svoje stavove i otvoreno priča o prošlosti koja je deo nje. Tako je sada voditeljka otkrila kako je jako srećna što se njene ćerke odlično slažu sa Simeonom, ali je i ispričala neke anegdote sa letovanja u Grčkoj.

– Ovo je moje parče raja. Tu sam sa ćerkama, njihovom drugaricom i mojom sestrom od ujaka. Baš smo jedna složna družina! Simon se odlično slaže sa mojim ćerkama, što mi je veoma bitno, ali je i veliki autoritet. Često provodimo odmor zajedno, ali ovoga puta će za njega letovanje početi tek u avgustu – poručila je ona iz Grčke.

Suzana je otkrila i šta je to što ju je nasmejalo tokom uživanja na moru.

– Kada sam u Grčkoj često srećem naše ljude i uvek im se obradujem. Danas se zaustavlja automobil sa našom registracijom i čovek me pita za put do neke plaže. Malo smo proćaskali i ja im pokažem gde da skrenu, a mlad čovek za volanom gleda me i kaže “Vi ste meni nešto poznati, ličite mi na nekoga”, a ja mu odgovorim šeretski “Na Suzanu Mančić!”, a on će meni na to “Ne, vi ste Neda Ukraden” (smeh) – iskrena je bila Mančićeva.

Iako možda tako ne izgleda, Suzana je glavna kuvarica tokom leta, pa je rekla da je nemoguće vratiti se mršav sa mora. Ona voli da iznenadi svoju porodicu nekim lepim obrokom, a pošto je sa njima i njena sestra koja obožava spremanje kolača, rerna im je stalno uključena.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Glossy

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia