Booking.com
VIP Džet-set

Suzana Mančić: „Od golih fotki sam zaradila više nego iko u istoriji Plejboja“

Suzana Mančić otišla kod muža u Grčku, a naišla na BRUTALNE OSUDE!
Foto: Instagram

Voditeljka Suzana Mančić priznaje da su muškarci bili spremni na razne ludosti kako bi osvojili njeno srce.


Kada je upoznala Grka Simeona Ocomokosa, njenog sadašnjeg muža, udvarači su se proredili, ali Suzana se i dalje sa setom priseća vremena sa početka njene karijere.

„Jedan moj udvarač je izigravao Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Dešavalo se da su neki spavali u mom liftu, dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cveće na mojim kolima…. To nisu bili neki nepoznati ljudi ili ludaci sa ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su birali tako originalne načine da mi to pokažu“, ispričala je Suzana, te otkrila da joj je žao što joj se više ne udvaraju na taj način:

“I danas imam udvarače, ali da budem iskrena mnogo manje nego pre, a činjenica da sam udata, menja sve.”

Voditeljka se 1989. godine udala za Nebojšu Kunića, bubnjara kultne grupe “Sedmorica mladih”, sa kojim ima ćerke Teodoru i Nataliju.

“Pamtim niz malera koji su nam se desili pred venčanje. Mladoženja je dve nedelje pred svadbu slomio nogu. Doktor Sloba Ivanović mu je na dan venčanja skinuo gips u kadi našeg kupatila. Onda je moj tata pao niz stepenice dok je nosio svadbenu tortu i završio je u Hitnoj. Bez obzira na sve, bilo je to veselje za pamćenje”, priseća se suzana, koja se posle osam godina razvela od muzičara:

“Naravno da su usledili dani preispitivanja, da li sam donela pravu odluku. Ali sam se trudila da pred decom nikada ne govorim protiv njihovog oca. Ja sam jaka, stabilna i vredna žena. Sve u životu sam stekla sama, pa sam posle razvoda preuzela sve obaveze. I nije mi bilo teško, i nisam se pokajala. Dala sam sve od sebe da budem stroga majka, ali mi nije svaki put uspevalo. Jer decu moraš u isto vreme da naučiš redu, lepom ponašanju, a s druge strane moraš da im pružiš ljubav i nežnost. Smeta mi što se danas mnogo govori o pravima deteta, a zaboravlja se na njihove obaveze.”

Nekoliko godina nakon razvoda, 2000. godine Suzana je upoznala svog sadašnjeg muža, Grka Simeona Ocomokosa, i od tada živi na relaciji Beograd – Atina.

“Moj i Simeonov prvi sastanak je bio režiran. Zajednički prijatelj je procenio da bismo bili dobar spoj i nije pogrešio. Simica je dobar čovek, pravičan, nežan i brižan… Posle 18 godina zabavljanja i suživota, nas dvoje smo se venčali 2018. godine u Grčkoj. Moje ćerke su odrastale uz Simeona, a i njegova deca uz mene. Mi smo jedna velika lepa porodica”, ispričala je voditeljka za Informer.

Možda najveću prašinu u javnosti podigla je kada se 2004. godine slikala za naslovnu stranu srpskog izdanja “Plejboja”:

“Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cveća i cveća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smem da vam kažem koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezna da taj podatak držim u tajnosti. Mogu samo da kažem da sam bila najviše plaćena u istoriji srpskog izdanja Plejboja”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia