Početna » Event » Suptilna zavodljivost i kolorit Afrike – modna revija Lisca za proleće/leto 2020.
Event Fashion Lifestyle New Look

Suptilna zavodljivost i kolorit Afrike – modna revija Lisca za proleće/leto 2020.

Suptilna zavodljivost i kolorit Afrike – modna revija Lisca za proleće/leto 2020.

U Portorožu je opet bilo vruće! Upravo u ovom gradu Lisca je tradicionalnopredstavila modne trendove za proleće-leto 2020, sa potpisom dizajnerskog tima Liscinih kreatorki.


Modele od kojih zastaje dah iznela je međunarodna ekipa manekenki, predvođena lepoticama iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, ali i iz Brazila…

Suptilna zavodljivost i kolorit Afrike – modna revija Lisca za proleće/leto 2020.

Ako se pitate šta je to što će sledeće godine oduševljavati ljubitelje donjeg veša, evo i odgovora- moderni i romantični modeli od nežne čipke ili moderan vez, transparentni umeci, bešavni završeci, nežni printovi… Kolekcija Lisca Selection pravom kombinacijom cut-out izreza i nežne prozirnosti pod raskošnim vezom, čipkastim modelima i kristalima Swarovski stvara ravnotežu nevinosti i smelosti koja ubrzava puls. Romantično koketiranje s trendovima iz prošlosti, uspomenama iz detinjstva i tajnama naših baka nalazi se u prijatnim prirodnim materijalima ili nostalgičnim uzorcima na rublju i pidžamama u modernim, a laganim krojevima koji obeležavaju kolekciju Lisca Cheek.

Kada je o kupaćim kostimima reč, sledeće leto doneće svežinu u omiljene motive i raznolikost modela, među kojima će svaka dama naći pravi za svoj idealan odmor. Ljubiteljima romantike i egzotike svideće se cvetni ili tropski motivi, a obavezne su i moderne varijacije mornarskog stila, kao i etno, afrički i grafički motivi pozicionirani za diskretno oblikovanje linije. Sledećeg leta nosićemo različite nijanse plave, roza, zelene i trendi zemljane tonove. Kolekcija Lisca Selection oduševice sve moderne Kleopatre, za koje su stvoreni originalni modeli s ekstravagantnim detaljima. A kupaći kostimi Lisca Cheek namenjeni su damama koje žele da ostave pečat – u svetlucavim ili retro modelima.  A krojevi? I dalje će vas oduševljavati high-neck modeli, high-leg gaćice i moderne varijante trouglastih grudnjaka.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia