Booking.com
Početna » VIP » Supruga Đoleta Đoganija porodila se dva meseca nakon njegove ćerke iz prvog braka
Džet-set Estrada VIP

Supruga Đoleta Đoganija porodila se dva meseca nakon njegove ćerke iz prvog braka

Supruga Đoleta Đoganija porodila se dva meseca nakon njegove ćerke iz prvog braka
Foto: ATA Images

“Kod nas Đoganija uvek ima neka fora”


Pevač Đole Đogani sa prvom suprugom, Slađom Delibašić, ima ćerke Silviju i Marinelu, dok je u drugom braku sa Vesnom dobio sina Adriana i ćerku Lauru, koja se rodila iste godine kada i njegova unuka.

Silvija je 2013. godine izgovorila sudbonosno “da” sa partnerom Branislavom, ali njihov brak trajao je kraće od zabavljanja.

− Mi smo bili u vezi pet godina, a u braku samo godinu dana. On je moja ljubav iz srednje škole, ali nisam videla sebe u budućnosti sa njim. Nije između nas nedostajalo ljubavi, nego jednostavno nije išlo ‒ rekla je jednom prilikom Silvija i priznala da je njen bivši suprug bio u zatvoru zbog posedovanja narkotika.

− Razveli smo se posle svega toga, jednostavno nisam videla perspektivu.

Kada je napustila supruga, njihova ćerka Tia imala je godinu dana.

− On nema nikakvu obavezu prema detetu, ja sam kompletan staratelj. Nije u obavezi ni alimentaciju da daje, sve što joj kupi to je njegova slobodna volja. Viđa je redovno, zapravo kad god to želi i može. Umemo svi zajedno da odemo na ručak. Najbitnije je da ona ne pati i da joj ništa ne fali, a posebno ljubav.

Ono što je zanimljivo je da su unuka koju mu je podarila Silvija, Tia i njegova najmlađa ćerka Laura isto godište.

− Ja sam prvo postao deda, a onda tata. Kod nas, Đoganija, uvek ima neka fora ‒ kaže popularni denser, koji je 2013. godine postao i deda i tata, pa otkrio da li je istina da se unuci vole više od dece.

− Čudan je osećaj kad imaš unuku i ćerku istih godina. To je privilegija malog broja ljudi. Između moje ćerke i unuke razlika je dva meseca. Obe volim na svoj način. Kad u ovim godinama imate malu decu, ista je ljubav, nema tu više-manje, nego nije isto kad postanete roditelj sa 24, 34, 44 ili 54 godine – istakao je Đole za “Azru”.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/  ATA Images

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia