Booking.com
VIP Estrada

“Strah me je, upravo je u sali” Đani se oglasio dok čeka da se Slađi završi operacija

Oglasila se Slađana Trajković nakon oduzimanja automobila i prekršajne prijave, a imala je da poruči samo jedno!
Foto: Printscreen/YouTube

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa juče su krstili najmlađeg unuka Lava. Iako porodica deluje presrećno i bez problema, Trajkovići trenutno prolaze kroz pravu dramu.


Đanijeva supruga se danas operiše zbog problema sa srcem. Naime, Slađa već neko vreme oseća tegobe, zbog čega se obratila lekaru koji ju je hitno uputio na operaciju.

Slađa se juče oglasila za medije i otkrila o kakvim zdravstvenim problemima je reč.

– Istina je to što ste čuli, idem sutra ujutro u KBC “Dragiša Mišović”, na kardiologiju, da mi ugrade stent, imam to zakrčenje krvnih sudova. Nisam ni znala ništa konkretno, dok nisam otišla na redovnu kontrolu, tamo se sve to otkrilo. Umarala sam se, pritisak mi je varirao, a na pregledu je doktor video da nešto nije kako treba. Sutra će mi ugraditi stent, biće sve to okej – poručila je Slađa za Pink.rs, a folker je danas otkrio da će uskoro saopštiti detalje nakon operacije jer Slađu trenutno operišu.

– Ne znam još šta se dešava, oni je operišu sada. Siguran sam da će to sve proći kako treba, ali svakako uvek imam strah od bilo kakve operacije – izjavio je Trajković.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia