Booking.com
Zadruga Reality

Stiže verenički prsten u Elitu: On je spreman da zaprosi trudnu takmičarku

Večeras će se oni boriti za opstanak u Eliti, neko će zauvek napustiti rijaliti: Evo ko je nominovan - šok
Foto: Instagram

Borislav Terzić Terza planira da zaprosi svoju trudnu devojku Milicu Veličković, pa je zatražio pomoć od produkcije.


Naime, Milica Veličković je nedavno saznala da je u drugom stanju. Ona nije očekivala da će joj se trudnoća desiti u rijalitiju, ali joj je pao kamen sa srca kada je razgovarala sa majkom u Rajskom vrtu i kada je shvatila da ima podršku porodice.

Terza je tokom žurke otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa Drvetom mudrosti. On je izrazio želju da mu Drvo pomogne da zaprosi Milicu.

– Drvo, došla ti je Miljanica. Došla sam da tražim da Zola dobije nešto. Popila sam tri piva i četvrto sam prosula, neće želudac – rekla je Miljana.

– Kako si ti, Terza? – pitalo je Drvo.

– Dobro sam, nikako da dođem do tebe. Znaš da postajem otac. Hteo sam da te zamolim da napravimo nešto svečano, da je zaprosim ovde – rekao je Terza.

– Došao sam najviše zbog toga, da bude ljubav. Zamolio bih te, ako to može – rekao je Bora.

– Odradiću neki zadatak, da Terza i Zola dobiju par piva i daću prsten, da se desi ta veridba. Nisam smislila šta bih uradila, ali neću liznuti ta piva. Mogu da priđem Skraćenom (Bebici) i da mu kažem “voulez vous coucher avec moi” (da li želiš da spavaš sa mnom) – rekla je Miksi.

Stiže prsten u Elitu

– Hteo bih da je zaprosim, plače svaki dan, ima upalu uha i jako je loše. Mnogo smo srećni i voleo bih da se to ovde desi. Ja sam najsrećniji čovek na svetu, voleo bih da kleknem i da napravimo svadbu. Pričam to iz srca – rekao je Bora.

– Omogućiću ti veridbu – reklo je Drvo.

– Drvece, da li moram da radim zadatak? Nisam sposobna – rekla je Kulićeva.

– Mislio sam da želiš da radiš taj zadatak – reklo je Drvo.

– Predložila sam za njih, biću ti zahvalna – kazala je Miljana.

PRess Serbia