Booking.com
News Društvo Travel

Stara planina-stare cene: Nikad veće interesovanje za zimovanje na krovu Srbije!

01 1

Trik da najpovoljnije zimujete više nije tajna, a ukoliko vašu rezervaciju izvršite u oktobru ili novembru, možete da uštedite više od trećine ukupnog iznosa za zimski odmor! Pred nama je sezona zimovanja, a veliki broj hotelijera i turističkih radnika već je najavio poskupljenja zbog većih cena energenata i hrane. Planirati zimovanje sada postaje mnogo izazovnije, međutim, mi smo umesto vas sproveli istraživanje tržišta i cena usluga u Srbiji i donosimo tri korisna saveta koji će vam pomoći da i dalje uživate u svim zimskim radostima, a pritom i uštedite.

Prvi koristan savet: Proverite cene direktno u hotelu i putem hotelskih rezervacija na sajtovima samih hotelijera. Ovo može biti znatno isplativije nego rezervacija putem posrednika. Ovaj pristup omogućava bolji pregled dostupnih opcija i potencijalnu uštedu.

2Drugi savet će biti posebno koristan porodicama sa decom: Ako putujete sa porodicom, obratite pažnju na dodatne usluge koje hotel nudi bez dodatnih troškova. Na primer, SP Resort hotel “Stara Planina” na KROVU SRBIJE omogućava deci od četvrte do desete godine besplatnu školu skijanja, besplatan ski pas i čak besplatnu opremu. To može predstavljati uštedu od čak 500 evra po detetu. Kada se ovo kombinuje sa direktnom rezervacijom (prvim savetom), moguće je postići značajnu uštedu u vašem celokupnom budžetu za odmor.

Treći savet: Uskladite svoje zimovanje sa terminom godišnjeg odmora i rezervišite ga unapred. Rezervacije izvršene u oktobru obično su znatno povoljnije u poređenju sa onima napravljenim tokom sezone i školskih raspusta. Pametno planiranje može rezultirati značajnom uštedom.

Uz ove praktične savete, možete nastaviti da uživate u čarima zimovanja i poredn najavljenih poslupljenja. Očigledno je da pažljivo planiranje, direktna rezervacija, i iskorišćavanje hotelskih pogodnosti mogu značajno uticati na vaš budžet za odmor na stazi.

PRessSerbia

PRess Serbia