fbpx
Spot

Stamenković u krupnom planu prvotimaša Spartaka iz Subotice!

Špic – napadač subotičkog Spartaka u medijima prozvan “bombarder iz Surdulice” Bogdan Stamenković, odakle je i rodom, novo je pojačanje prvog tima Spartaka ali za sada sa predugovorom.

Iako se kali na pozajmicama, mladi surduličanin skoro je potpisao za prvi tim Spartaka iz Subotice čime je otvorio nove šanse za uspeh. Njegova dugogodišnja karijera koja datira još od kada je bio klinac rezultirala je velikim i bitnim pobedama koje su osvojene zahvaljujući Bogdanu.

– Počeo sam da se treniram fudbal kada sam imao šest godina u fudbalskom klubu “Čelik” iz Belog polja (mesto pored Surdulice). Prvi treneri su mi bili Slaviša Arizanović i Draško Milosavljević. U početku mi nije toliko izgledalo da ću se baviti fudbalom ali kako je prolazilo vreme, godina za godinom, sve sam više voleo fudbal, – priča u dahu za naš portal Bogdan Stamenković.

Posle pet godina provedenih u Čeliku Bogdan Stamenković prešao je u “Radnik” iz Surdulice. Tamo se kalio po raznim fudbalskim i selektivnim kampovima, igrao je i selekciju RIS (reprezentacija istočne srbije o.aut.), da bi 2012. godine prešao u “Spartak” iz Subotice. Kako sam kaže, tada mu je postalo već sve ozbiljnije i osećao se kao profesionalac jer je samo sa 14 godina otišao od kuće. U Spartak je došao kao pionir a danas je već prvotimac.

-Nadam se da će se kockice sve poklopiti i da ću ubrzo debitovati a takođe se nadam da ću već sledeće godine moći da se izborim za standardnu poziciju u timu, – zaključuje Stamenković.

Dosta bitnih utakmica na kojima je Stamenković pokazivao veliki talenat i davao golove vredne su pomena ali nekako najveci adrenalin je imao, kako sam kaže, kada je debitovao za prvi tim Spartaka u prijateljskoj utakmici protiv Vojvodine (pobedili su 2-1).

Da li je ovo samo početak njegove karijere ostaje nam da vidimo, ali sudeći prema izvanrednim rezultatima koje ovaj talentovani špic postiže nadamo se da ćemo ga uskoro gledati i na malim ekranima u utakmicama super lige Srbije.

 

 

Loading...

Ljuban Kovacevic

Ljuban Kovacevic is a Serbian journalist and PR mannager.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA