fbpx
Zanimljivosti

Šta vam zagrljaj govori o njegovim osećanjima?

Prijateljski zagrljaj se itekako razlikuje od onog kojim vam poručuje da vas voli – samo treba da umete da ga “pročitate”. Šta vam zagrljaj govori o njegovim osećanjima?


 

Prijateljski zagrljaj

Ovaj zagrljaj je malo duži od onog uobičajenog – kada se zagrlite na blic sa prijateljem, a izgleda ovako: vaše ruke su ispod njegovih ramena, dok su njegove oko vaših ramena. U svakom slučaju, ako vas grli samo prijateljski, ne bi trebalo da spušta ruke ispod polovine vaših leđa. Duži zagrljaj, kada vas neko teši zbog nečega retko znači nešto više od prijateljstva, ali može da znači.

“Nešto više” zagrljaj

Ako prijateljski zagrljaj postane prijateljskiji, moguće je da oseća nešto više prema vama. Znate, ako vas onako čvrsto privije uz sebe, ali i ako mu ruke “lutaju” duže nego inače i ispod gornje polovine leđa, verovatno niste umislile da tu ima nečega više.

Nepogrešiv ljubavni zagrljaj

Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ukoliko vam se prilikom zagrljaja dodiruje i donji deo tela, stvari su sasvim jasne. Osim toga, ukoliko vas muškarac grli s leđa, sve su šanse da jedva čeka da ostanete sami.

Duži i “čvršći” zagrljaji znak su intenzivnijih osećanja, a ukoliko vas muškarac tako grli u javnosti, time pokazuje da vam se na neki način “obavezuje”.

(cosmopolitan.rs/pixabay)

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

reporter

class=
class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close