fbpx
Beograd Entertainment Event Koncert

„SRPSKE ĐAKONIJE- BOŽIĆNI DANI” U SAVA CENTRU

„SRPSKE ĐAKONIJE- BOŽIĆNI DANI” U SAVA CENTRU


„SRPSKE ĐAKONIJE- BOŽIĆNI DANI” U SAVA CENTRU

Četvorodnevna manifestacija „SrpskeĐakonije – Božićni dani” svog prvog dana, 04. decembra, u programu „Mladi zamlade” u koncertnom delu,  počinjedruženjem sa Milanom Stankovićem i Leksington bendom. Milan Stanković, milјenikmlađe publike. Učestvovao je na Pesmi Evrovizije 2010. sa pesmom „Ovo jeBalkan”. Iste večeri, posle Milana Stankovića, nastupiće Leksington bend, grupakojoj su deo imidža – glamur i elegancija. Leksington bend se u ovom časuizdvaja kao jedan od najperspektivnijih sastava u Srbiji, a sarađivao je i sanajeminentnijim autorima i muzičarima iz regiona. Cene ulaznica za prvo veče je1200 i 1600 dinara.

Drugi dan Božićnih praznika se prvi putodlikuje pravim maskenbalom za mlade, koji će nastupom, muzikom i šou programomupotpuniti Tropiko bend u 15:28, kada će svi roditelјi puna srca pustiti svojeklince i klinceze na ovaj šou. Veselu atmosferu najradosnijeg hrišćanskogpraznika, Božića, Tropiko bend će svojim koncertom sigurno dovesti do usijanjasvojom muzikom koja u sebi ima elemente popa i folka i energičnim nastupomAleksandra Saše Cvetkovića (Sale Tropiko). Sale Tropiko je član žirija „Pinkovezvezdice“ i omilјen je među mlađom publikom kojoj obećava odličan provod nakoncertu „Matine pod maskama”. Cene ulaznica za ovaj spektakl je 800 i 1000dinara.

Treće veče manifestacije „Srpske Đakonije  – Božićni dani”, 06.01.2019. godine od 20.00 časova, otvoriće hor duhovne muzike „Alliluia”. Bora Dugić, proslavlјeni solista-frulaš bio je član Velikog narodnog orkestra RTB, a kao solista frulaš snimio je desetak ploča i kaseta, i održao stotinak solističkih koncerata širom sveta.

Bojana Nikolić čiji će nastup na „Božićnim danima“ biti u žanru etno muzike, učestvovala je na preko dvestotinepedesetkoncerata u zemlјi i inostranstvu.

Sanja Ilić i Balkanika imali su koncerte na svim kontinentima. Na najlepši način predstavlјaju svuda u svetu deo kulturnog nasleđa i muzike . Domaćin ove večeri biće Aleksandar Gajšek, poznati TV voditelј, urednik emisije „Agape” i izvrsni poznavalac srpske tradicije. Cene ulaznica su 1700, 1900, 2000, 2100 i 2500 dinara.

Četvrti dan manifestacije „SrpskeĐakonije  – Božićni dan” prebogat jenastupima legendi domaće narodne muzike. Prve dame srpske narodne muzike:Merima Nјegomir, Ana Bekuta, Nada Topčagić, Dragica Radosavlјević Cakana iBilјana Jevtić, uveličaće i ulepšati ovo muzičko veče u Velikoj dvorani SavaCentra, prvog dana najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića.

Već decenijama proslavlјeni doajeni narodne muzike: Radiša Urošević, Rade Jorović i Aleksandar Ilić, izvešće svoj repertoar po kome su poznati široj publici i po kome su i zaslužili svoj izuzetni renome.

Na ovoj večeri KUD „Krušik” iz Valјeva, ovenčan sa nekoliko međunarodnih nagrada, nastupiće sa igrama i pesmama iz Srbije. Sve ovo će se dešavati pod virtuoznom rukom najelitnijeg harmonikaša Srbije- Vlade Panovića. Voditelј programa biće poznata TV voditelјka Dragana Katić. Cene ulaznica za ovo veče su 1600, 1800, 1900, 2000, i 2300 dinara.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

reporter

class=
class=

uniqa
Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close