Booking.com
Društvo Džet-set News VIP

SRPSKA PESNIKINJA JE POSTALA KRALJICA VINA

SRPSKA PESNIKINJA JE POSTALA KRALJICA VINA

I ove godine u beogradskom hotelu „Palace“ bila je priređena festivalska atmosfera inspirisana vinom i rakijom. U organizaciji ljudi koji podržavaju srpske i regionalne vinarije, gosti su imali prilike da degustiraju vino, rakiju, delikatese i druge domaće specijalitete.


U kulturnom programu koji je oduševio sve posetioce, učestvovali su najbolji izlagači i prijatelji manifestacije, ali i srpska pesnikinja i humanitarka Božica Velousis koja je glasovima žirija ovog programa dobila titulu kraljice vina! Sigurno je takva počast učinila srećnom, jer je pored lente i bila krunisana. Ona je od skoro kraljica vina beogradskog okruga, ali i kraljica života, lepih reči, ljubavi. Kako ona kaže, u vinu je istina, u ljubavi je istina, a svima je poručila da je život lep.

SRPSKA PESNIKINJA JE POSTALA KRALJICA VINA
Publika je mogla da očekuje dobru vinsku zabavu, degustaciju, umetnički program, popuste za kupovinu vina, rakije i svega što je bilo izloženo. Ideja događaja je bila da se kreativno i dinamično približe vinski trendovi kao i interesantni segmenti vinske kulture.

PRess Serbia