Booking.com
News Društvo

Srbija na dlanu: Bojan Stojanović dobio prestižno “321 Srbija” priznanje! (VIDEO)

Bojan Stojanovic

Bojan Stojanović dobitnik je prestižne godišnje nagrade Udruženja “321 Srbija” u kategoriji najboljeg promotivnog foto i video materijala. Ovaj rođeni Pančevac nije samo talentovan fotograf, već i izuzetno kreativni dizajner, čije su veštine prepoznate i nagrađene u više navrata.


Na Instagramu poznat kao Wilhelm.Jacob.cgn, sa više od 15 godina iskustva u fotografiji i 10 godina u produkciji videa, Bojan je uspeo da svoj talenat pretoči u impresivnu karijeru. Radio je sa različitim kompanijama širom sveta, što mu je omogućilo da stekne bogato iskustvo i širok spektar znanja iz oblasti vizuelne komunikacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 Jedna od njegovih posebnosti jeste dizajn korica knjiga za renomirane izdavače. Njegove kreacije ne samo da privlače pažnju svojim estetskim izgledom već i dubljom simbolikom koja se prenosi kroz svaki detalj. Bojanova sposobnost da prenese emocije i ideje kroz fotografiju i video umetnost čini ga istinskim majstorom svog zanata.

Kroz svoj rad, Bojan nije samo stvarao lepe slike i video zapise, već je prenosio priče i inspirisao ljude širom Srbije i sveta. Njegova sposobnost da uhvati trenutak i prenese ga gledaocu na način koji ostavlja dubok utisak je ono što ga čini jedinstvenim umetnikom.

 Pored toga, Bojan je doprineo i oblasti obrazovanja kroz izradu video i foto prezentacija za univerzitete. Njegovi materijali nisu samo informativni, već su i inspirativni, podstičući studente da istražuju, uče i razvijaju svoje veštine.

Nagrade koje je dobio za svoje kreativne sposobnosti svedoče o tome koliko je Bojanova umetnost cenjena i priznata. Njegova posvećenost poslu i neprekidno usavršavanje doprinose tome da svaki njegov rad bude sve impresivniji i inspirativniji.

Bojan je primer kako se strast i talenat mogu pretvoriti u karijeru koja inspiriše i obogaćuje živote ljudi širom sveta. Njegov doprinos kreativnoj industriji i umetničkoj sceni Srbije je nemerljiv.

Osim Bojana Stojanovića, ove su godine za nagradu Udruženja “321 Srbija” bili nominovani i Boris Radošević – Lutajući putnik i Sabahudin Abdagić  Sapko – Pešterski rendžer.

Podsećamo, svečanost dodele nagrada Udruženja od nacionalnog značaja održana je 17.aprila u Beogradu.

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia