Booking.com
VIP Džet-set

Spustila sam krtierijume i desilo se… Biljana Obradović konačno progovorila o emotivnom partneru!

Biljana Obradović iznela privatne detalje, pa otkrila kakvi su fudbaleri
Foto: Instagram

Dečko Biljane Obradović oduvek je zanimao javnost


Biljana Obradović zaista je uspešna žena, voditeljka i PR fudbalskog kluba Partizan, važi i za jednu od najlepših srpkinja. Ipak, o svom privatnom životu u javnosti dugo nije govorila, te je pitanje o tome ko je dečko Biljane Obradović i postoji li uopšte neko ko ponosno nosi tu titulu, javnosti još uvek misterija.

Sada je Biljana, gostujući u emisiji Snežane Dakić prvi put progovorila o emotivnom partneru, a ono što je rekla mnogim ženama mogla bi biti pouka. Naime, Biljana je otkrila da se kao uspešna i ostvarena lepotica često susretala sa komentarom da emotivnog partnera nema usled svojih visokih kriterijuma.

U pomenutoj emisiji otkrila je da joj nije bilo strano da kriterijume spusti, ali da se ona još više opeče. Dečko Biljane Obradović, dakle, u nekoliko navrata bila je osoba, koja za to nije bila najbolje kvalifikovana, kako sama voditeljka kaže, te ne krije da joj je mnogo bolje da bude sama, jer su je pogrešni izbori partnera skupo koštali.

Svojevremeno Biljana je otkrila da je dugo sama, te da joj se susret sa srodnom dušom dugo prošlo, i da je spremna da ljubavi pruži novu šansu, ali da se nije pojavio muškarac koga bi mogla da doživi i koji bi mogao da joj parira.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јул 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia