Početna » VIP » Spremila drva, zimnicu, ima i svoju šumu: Vesna Zmijanac spremno dočekuje tešku zimu na Bukulji!
Estrada VIP

Spremila drva, zimnicu, ima i svoju šumu: Vesna Zmijanac spremno dočekuje tešku zimu na Bukulji!

PRAVO PORKELO VESNE ZMIJANAC: Isplivali svi detalji, ovo je JEDINA ISTINA
Foto:Printscreen/ Instagram

Pevačica Vesna Zmijanac našla je mir na Bukulji gde godinama unazad živi u kući koju je stekla tokom karijere, a kako kaže jaka zima je ne brine jer je kupila agregat, drva i hranu, te da je spremna za tešku zimu.


– Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta na drva, tako da neću imati problem sa grejanjem. Kupila sam drva, a imam i svoju šumu. Ne idem ja po drva, imam pomoć komšija, pa ne mogu sve sama da radim! Pored toga, rešila sam da kupim i agregat i onda ću biti potpuno spremna za zimu. A ako struja opet poskupi, štedeću. Dobro je što sam već spremila zimnicu – priča Vesna Zmijanac i dodaje da će kod nje na Bukulji, ako bude potrebe, zimu provesti i unuke, ćerka Nikolija i zet Relja Popović:

– Svi mogu kod mene da prezime! Uostalom, oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka – kaže ona i dodaje da unuke obožavaju povrće iz njene bašte:

– Unuke ne vole meso, ali obožavaju sve ostalo što im spremim. Zato često spremam boraniju, sataraš, posne sarme i punjene paprike… I sve to povrće je iz moje bašte! Reu sada učim da kuva, zajedno spremamo neka jela. Podseća na mene, nemirna je, mali zvrk, puna je energije… Mnogo volim unuke – priča Zmijančeva i dodaje da je nedavno imala peh zbog starije unuke.

– Hana je bila kod mene, primetila sam da je nešto tiha. Pogledala sam šta radi, a ona je uzela daljinski za televizor, igrala se njime i ispritiskala sve dugmiće. Na televizoru je bio samo “sneg”! A meni je baš problem kada se desi tako nešto, jer Bukulja nije tako blizu da neko može da skokne i da mi to namesti. Počela sam da vičem na nju, a ona je crkla od smeha. Eto koliko sam stroga baka. Ma ona je baš duhovita, pravi kerefeke i stalno nas zasmejava.

Izvor: PressSerbia/Informer

PRess Serbia