fbpx
News

SPECIJALNA PONUDA u Ethnogym -u 07. I 08. APRILA

Oprez! Teretane pune bakterija koje izaziaju različite infekcije

Ethnogym: Otvaramo fitnes sezonu PROLEĆE/LETO 2016 SPECIJALNA PONUDA 07. I 08. APRILA[divider]

 

Mi svi u  Ethnogym-u već odavno znamo da je svaka sezona fitnes sezona, i da se vežbati mora redovno, ali ukoliko si od onih što vežbaju samo PRED LETO, nudimo ti priliku da dočekaš leto spreman! I ovaj put smo pripremili specijalnu ponudu za sve koji se odluče da postanu naši članovi, kao i za članove Ethnogym-a koji žele da produže svoje članarine.

Povodom promocije novih koreografija SAMO 07. i 08. aprila odobravamo 20% popusta za uplate tromesečnih i šestomesečnih članarina. Ali to nije sve, ukoliko dovedeš prijatelja da postane naš član, na poklon dobijaš 1 mesec gratis članarine.

popust-april-1024x614EthnoGym-flajer-april-1-1024x614

FITNES SEZONA PROLEĆE/LETO 2016

Posle sjajne promocije novih koreografija na ONE LIVE-u, svi sa nestrpljenjem iščekujemo kada ćemo novim koreografijama otvoriti sezonu proleće/leto 2016.

E, pa došao je i taj dan da sa ponosom najavimo Prolećnu Les Mills promociju novih koreografija, koja će se održati 09. i 10. aprila u Ethnogym klubovima.

Les Mills promocije su nam svima omiljeni dogadjaji, koje provodimo u duhu sjajne muzike i novih pokreta. Kao i uvek na taj dan treninzi su besplatni za sve, tako da ne zaboravi da obavestiš sve svoje prijatelje da ti se pridruže.

Prijave za promociju počinju 01. aprila.

Vidimo se na promociji!

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA