Booking.com
Početna » Event » Sonja Vasić i Željko Obradović govornici Panela “Putem šampiona”
Društvo Event News Srbija

Sonja Vasić i Željko Obradović govornici Panela “Putem šampiona”

Sonja Vasić i Željko Obradović govornici Panela “Putem šampiona”

Novak Đoković Fondacija najavljuje završni panel „Putem šampiona“ za osnivačku godinu na temu pružanja pomoći roditeljima budućih sportista kroz programe edukacije i šire podrške; govornici na panelu će biti Sonja Vasić i Željko Obradović; prijave roditelja za program će se vršiti preko sajta Fondacije, a prenos panela uživo preko YouTube kanala Fondacije; zvanični partneri programa su Motorola i Lacoste Fondacija


Sonja Vasić i Željko Obradović govornici Panela “Putem šampiona”

Novak Đoković Fondacija je najavila održavanje završnog Panela specijalnog programa za podršku roditeljima budućih sportista „Putem šampiona“ za svoju osnivačku godinu za 18 časova dana 16. decembra – u kome će učešće uzeti proslavljena trofejna reprezentativka i sportski direktor Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić i najuspešniji košarkaški stručnjak Evrope Željko Obradović. Panel će biti organizovan u hibridnom formatu – uživo na Teniskom centru „Novak“ u Beogradu za ograničeni broj roditelja, dok će ostali zainteresovani moći istovremeno da ga prate putem posebnog prenosa na YouTube kanalu Novak Đoković Fondacije. Prijave i potvrde za prisustvovanje Panelu u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama vršiće se preko POSEBNOG LINKA na sajtu Fondacije

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u septembru 2021. uspešno okončao prvi godišnji ciklus posebnih radionica za roditelje i javnu prezentaciju kroz medij filma – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno, sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković. Predstojeći Panel u Teniskom centru „Novak“ biće drugi u nizu javnih Panel diskusija koje će biti održavane širom Srbije narednih godina – na kojima će se neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti široj javnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti – i najaviti novi ciklus tematskih radionica za roditelje od februara naredne godine. Zvanični partneri programa u Srbiji su kompanija Motorola i Lacoste Fondacija.

„Ponosni smo što možemo da sa našim partnerima najavimo održavanje narednog Panela „Putem šampiona“ za sve one kojima je ova tema u srcu i od svakodnevne važnosti za njihovu decu i porodice – uz učešće eminentnih sportskih stručnjaka i asova – Željka Obradovića i Sonje Vasić. Kroz ovakve interaktivne stručne diskusije i ostale programske aktivnosti – „Putem šampiona“ će nastaviti da unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i dâ važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana – u Srbiji i širom sveta. Radujemo se što ćemo sa brojnom publikom koja će pratiti Panel putem našeg YouTube kanala i onima koji će mu prisustvovati uživo podeliti značajna i izuuzetno korisna iskustva i preporuke prijatelja i partnera našeg programa!“ istakla je Ana Jovanović, autorka programa „Putem šampiona“.

„Motorola sa velikim zadovoljstvom podržava rad i pružanje dodatne podrške roditeljima koja će im pomoći da razviju buduće šampione, kako na terenu, tako i van njega,“ dodao je Vladimir Ostojić, direktor partnerske kompanije Motorola za Adriatic region.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Oktobar 2023
P U S Č P S N
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia