Booking.com
Lifestyle Company Slobodno vreme

Soba za razmišljanje

Ako vam se u STANU oseća ustajali, starački miris na ovaj način ga se možete REŠITI!

Savremeni način života uvodi nas i u novu eru poslovanja a to je sve češća potreba za radom od kuće


Radna soba postaje novo centralno mesto boravka u domu , tj. sopstveni prostor za razmišljanje i kreiranje. Iz tog razloga sigurno želite da posvetite više pažnje odabiru nameštaja koji će učiniti vašu kućnu kancelariju udobnijom i lepšom.

Dizajneri iz Forme Ideale preporučuju da pri uređenju radnog kutka počnete od krupnijih komada nameštaja poput stola pa tako možete da se opredelite između stola KOMPJUTER STO JAN, modela koji poseduje praktičnu radnu površinu ispod koje se nalazi fioka i zatvoren segment za odlaganje svih važnih stvari. Uz sto svakako ide i STOLICA HTC-118 ukoliko je u pitanju veći prostor predviđen za radnu sobu. Idealnu, kreativnu i vrlo inspirativnu atmosferu postićićete tako što ćete prostor oplemeniti i praktičnim, inspirativnim i dragim stvarima poput nekolicine fotografija dragih ljudi, planera, flomastera u boji, biljke ali i table na kojoj će stajati spisak obaveza i po koja motivaciona poruka.

sob

Ukoliko nemate dovoljno prostora za radnu sobu već želite da radni seting uklopite u spavaći ili dnevni ambijent, dizajneri iz Forma Ideale imaju rešenje i za tu opciju. KOMPJUTER STO LIBER, praktične kompozicije radne površine, sistema fioka i zatvorenog krilnog dela, donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari, dokumenata ali i kozmetike. Par detalja u roze boji i veliko okruglo ogledalo, koje je apsolutni trend ove godine, učiniće da ovakav radni prostor postane omiljeno utočište svake dame ukoliko je u pitanju spavaća soba. KANCELARIJSKA FOTELJA QZY-GYB45 savršeno se uklapa u udoban koncept prostora i zadovoljava potrebe za estetikom, ali i udobnošću pri višečasovnom radu.

so

Jedna o interesantnih varijanti radnih stolova koja baš može da bude po vašoj meri je i KOMPJUTER STO CT-1726, koji će ispuniti prohteve i estetski zahtevnijih standarda, jer svojim dizajnom donosi industrijski stil u punom sjaju. Uz njega savršeno se uklapa i zanimljiva, otvorena, asimetrična POLICA BS-1613 sa puno prostora za izlaganje knjiga i dekoracije. Neizostavni detalji u ovako uređenom enterijeru su biljke koje će oslobađenjem kiseonika učiniti da budete manje umorni i pospani posle par sati intenzivnog rada.
Uz zanimljive tapete sa ispisom svetskih metropola stvorićete prijatan i inspirativan ambijent, tako da će rad od kuće postati pravo zadovoljstvo. Uživajte!

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia