Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Sloba kupio kuću od 809 kvadrata: Ima bazen i teretanu, a Jelena se bavi uređivanjem detalja
Estrada VIP

Sloba kupio kuću od 809 kvadrata: Ima bazen i teretanu, a Jelena se bavi uređivanjem detalja

SLOBA RADANOVIĆ IZAZVAO OPŠTI HAOS Pevača urnisali na internetu
Foto: Printscreen/Instagram

Pazario popularnu karingtonku u elitom delu Beograda vrednu skoro pola miliona evra.


Pevač Sloba Radanović je odlučio da stane na “ludi kamen” sa devojkom Jelenom Đuričanin, a pre toga se navodno skućio na Paliluli, gde će uživati posle svadbenog veselja.

Sloba konačno je rešio da se skući s izabranicom Jelenom Đuričanin, pa je pazario popularnu karingtonku u elitom delu Beograda vrednu skoro pola miliona evra.

Radanović je mesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se u jednoj skući posle svadbe, koju planira sa Jelenom, a nekretnina za koju su se zajedno odlučili, po svemu sudeći, ima sve što je paru potrebno za život iz snova.

Pre useljenja Sloba planira da napravi svadbu, pa će s Jelenom dodatno da uređuje prostor.

– Slobu smo na ovoj lokaciji videli nekoliko puta da dolazi s agentima i obilazi kuću s Jelenom. Pre nekoliko dana sam čula da je kuća skinuta s oglasa i da je sada u Slobinom vlasništvu. Radujem se što će nam on biti komšija. On je dobar dečko, pristojan je i lepo peva. Imala sam priliku da ga slušam na jednom veselju. Pravi je profesionalac i sećam se da je svima gleda da izađe u susret kad su muzičke želje u pitanju. Biće im super u našem kraju, u to sam sigurna – rekla je gospođa koja je viđala buduće supružnike prethodnih meseci.

Raskošna nekretnina prostire se navodno na 809 metara kvadratnih, a poseduje privatni bazen i teretanu, što je najviše oduševilo Slobu jer je poznato da voli da trenira.

Izvor: PRessSerbia/Republika

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia