fbpx
Clubbing News Pop Kultura Showtime VIP

Slika koja je OBIŠLA SVET: Ovako je jedan od vođa navijača Fenerbahčea “ožalio” poraz!

OVO JE SLIKA IZ BEOGRADA KOJA JE OBIŠLA SVET! Finalni meč Final Four Evrvolige održan je u nedelju, a strasti se još ne smiruju!


Ipak, najveću pažnju turskih navijača izazvala je fotografija njihovog vođe, nastala na splavu svega nekoliko sati nakon što je u suzama, uz jecaje zbog poraza, napustio beogradsku Štark arenu. Turski tviteraši i blogeri bukvalno su razapeli svog sunarodnika.

Jedan od istaknutih navijačkih “lidera” turskog Fenerbahčea, isticao se po navijanju u areni, ali i po suzama, ipak svega sat vremena kasnije, ponela ga je atmosfera na splavu Shake’n’Shake, pa se šetkao od separea do separea, nazdravljao sa ostalim gostima, i pozirao sa devojkama koje su izašle u prvod. Njegov osmeh na “spornim” fotografijama, baš  kao i raspoloženje koje ga je držalo tokom večeri, nisu naišli na odobravanje kod ostatka navijačke ekipe, naprotiv, usledile su salve pogrdnih komentara na njegov račun.

Na splavu su to veče pobedu slavili brojni navijači Real Madrida, a sa njima i vođa navijača Fenerbahčea. U Turskoj mu zameraju, dok u Srbiji opravdavaju njegov postupak izazvan odličnom atmosferom na splavu. Da li će i dalje sedeti u prvom redu na utakmicama kluba za koji “navija” ostaje da se vidi.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close