Booking.com
Entertainment Event Slobodno vreme

ŠKUNDRIĆ PRIREDIO IZNENAĐENJE NAŠOJ ČUVENOJ GLUMICI KOJA NIJE KRILA ODUŠEVLJENJE!

sku

Nenad Škundrić je iznenadio sve slušaoce, kada je u svojoj talk show radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” odlučio potpuno neplanirano da nazove čuvenu glumicu Evu Ras i sve to emituje u program


Eva u prvom trenutku nije prepoznala Škundrićev glas, da bi se nekoliko sekundi kasnije iskreno obradovala kada joj je rekao sa kim razgovara.

Poznata glumica nije krila oduševljenje što je u prilici da razgovara sa svojim prijateljem, jer njih dvoje se i privatno druže i podržavaju.

Međutim, kada joj je rekao da je pozvao samo da je pita kako je i šta ima novo, njenoj radosti nije bilo kraja.

Razgovor se završio uz Škundrićevo obećanje da će se uskoro videti sa Evom i popiti piće u njihovom omiljenom kafiću.

Škundrić je ovim postupkom dokazao da je zaista nepredvidiv i da njegova emisija s razlogom nosi epitet talk show-a.

Uvek spreman da iznenadi, ali i obraduje sebi drage i bliske ljude što je slušaoce posebno oduševilo jer su ga godinama doživljavali isključivo kao nepristupačnog i uobraženog, a sada su imali prilike da vide i drugu stranu njegove medalje.

Nakon te emisije dobio sam zaista puno poruka, na koje još uvek nisam stigao da odgovorim. Mislim da ću postati i dosadan ukoliko kažem da je svaka emisija slušanija od prethodne, što samo potvrđuje činjenicu da su ljudi sad već dosta lakše i brže, žargonski rečeno, ukapirali, moj način rada. Koncept moje radijske emisije dozvoljava razne improvizacije, svaka emisija je drugačija od prošle, ali ta improvizacija je dozvoljena samo ukoliko je dobro pripremljena ili ukoliko ste već dobro “izgazili” taj teren, jer u suprotnom sebi ne možete da priuštite takav luksuz, izjavio je Škundrić.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia