Booking.com
Estrada News

Sin Šabana Šaulića uhapšen za Novu godinu!

Sin Šabana Šaulića uhapšen za Novu godinu!

Sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića provodio se u novogodišnjoj noći na nastupu Šaka Polumente, ali se malo više zaneo kada je alkohol u pitanju, pa je završio u pritvoru na trežnjenju.

Mihajlo je u novogodišnjoj noći sve vreme đuskao i cepao viski, a devojka sa kojom se provodio trudila se da mu raspoloženje bude na nivou. I mada je tata Šaban potegao sve veze kad je saznao da mu je policija privela sina, ipak nije uspeo da ga iščupa iz pritvora.

– Mihajlo je sa društvom bio na Šakovom nastupu i baš su se lepo provodili! Za njihov sto stizale su flaše i flaše pića, dosta se popilo, a Mihajlo je kada su krenuli osećao da je ipak sposoban da sedne za volan. Nedaleko od hotela zaustavila ga je policija i kada je naduvao preko 1.5 promila, odredili su mu zadržavanje kako bi se otreznio. Prijatelj koji je bio sa njim u kolima javio je njegovoj mami Goci šta se dešava i ona je odmah obavestila Šabana koji je pokušao da spase sina, ali mu to nije pošlo za rukom. Kada je nakon 14 sati napustio stanicu, Šaban mu je rekao da se nada da se opametio i da mu više neće pasti na pamet da vozi pijan – ispričao je izvog “Stara”.

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia