Booking.com
VIP Estrada

Severina dobila još jednu tužbu od bivšeg supruga Milana Popovića

Posle 17 godina Seve PROGOVORILA O INTIMNOM SNIMKU O KOM JE BRUJAO REGION
Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina objavila je na Instagramu da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića sa kojim ima naslednika Aleksandra.


Kako je otkrila ovo je 70. plava koverta koja joj je stigla na kućnu adresu.

– Dobar dan, ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu… ordinari tjusdej, reklo bi se. “Čovek koji me tuži” je isti onaj čovek koji je dao demant da nije besomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60. Tačno. Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo besomučno u Hrvatskoj, “Čovek koji me tuži” tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme starateljstvo? Viši sud u Srbiji je to odbacio. Sad je poslao predlog ili tužbu (ko će više znati) za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese, iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je “Čovek koji me tuži” iz te iste kuće davao brojne intervjue – napisala je Severina, pa dodala:

– Kuća iz koje je davao intervjue i uverio sve da u njoj i živi, bila je pod zaštitom grada Zagreba, ali je “Čovek koji me tuži” nekako od prošle vlasti grada Zagreba dobio dozvolu za rušenje iste. Osim toga, vlasnik te kuće je neka firma na Kipru pa ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži? Izašlo je nebrojeno medijskih natpisa o tome da je pokupovao “pola Hrvatske” i sve su lokacije medijski otkrivene. Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu takođe je u vlasništvu “Čoveka koji me tuži”, ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić. Ladislav Matić je, pak, prijavljen da je zaposlen i prijavljen na adresi u firmi “Čoveka koji me tuži”… I tako… A šta vi radite utorkom? Podelite vaša iskustva – zaključila je pevačica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia