Booking.com
Estrada VIP

Šest dana se nisam se treznio! Topalko ludovao zbog rođenja unuke!

Milan Topalović ne može da se smiri zbog štete na svom brodu!
Foto: Instagram

Milan Topalović Topalko se nije treznio od sreće što je postao deda male Dominike, koja mu je postala centar sveta.


Milan Topalović Topalko je pre nekoliko dana postao deda, a njegova ćerka Helena Topalović prvi put mama. Rodila je ćerku kojoj je sa suprugom dala ime Dominika, a pevačevoj sreći nema kraja, pa uživa u svakom trenutku s bebom.

“Helena je odlično iznela porođaj, iznenadio sam se kako je tako hladna i kako nije imala neku paniku. Lagana je bila i sve je prošlo odlično. Helena i Dominika su odlično”, rekao je Topalko koji je nekoliko dana slavio rođenje unuke.

“Ponosim se, sebe sam prozvao dedom još pre nego što se Helena porodila. Jedva sam čekao da postanem i zvanično deda. Predivan je osećaj i slavio sam šest dana. Nisam se treznio, svi su govorili: ‘Šta radi ovaj čovek, od čega je?'”, priznao je pevač i iskreno rekao da darivanja dukata nije bilo, jer je njegova porodica bila siromašna, pa ih nema u nasledstvu.

“Mi Topalovići smo bili siromašni, dukate nismo imali. Od mog pradede, uključujući i mog oca, to je sve beda bila. Prvi smo brat i ja napravili da imamo normalno i da lepo živimo. Moja majka je uvek govorila: ‘Uvek smo bili siromašni, ali smo makar pošteni'”, objasnio je Topalko, kojem je unuka dala novi smisao života.

“Kada sam pogledao unuku, shvatio sam da je ona jedino što je meni nagrada u životu, ostalo me ne interesuje”, zaključio je pevač.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia