Booking.com
Zanimljivosti

Saznajte skriveno ZNAČENJE ovih snova!

Sanjali ste bivšeg partnera? Evo šta to može da znači

Tokom spavanja, naša podsvest nastavlja da radi i analizira situacije kroz koje prolazimo dok smo budni.


Snovi često imaju sposobnost da nas upute na predstojeće događaje, otkriju skrivene želje, rasvetle probleme, traume i dileme, pa ponekad pruže opravdanje za naše postupke.

Kroz snove, često obrađujemo misli koje nas zaokupljaju tokom dana, i koristeći tu vrstu introspekcije, dolazimo do odgovora na pitanja koja nas muče. Nije neobično da se svako od nas, bar jednom, poželi obilja i materijalne sigurnosti. S takvim željama nema ničeg lošeg, pod uslovom da to ne šteti drugima. Ali šta se dešava kad se te misli prenesu i u svet snova?

Kada sanjamo da smo bogati, to može ukazivati na tendenciju izbegavanja rizika u stvarnom životu. Naša želja da ostanemo sigurni i kontrolisani može nas sprečiti da se opustimo i spontano reagujemo na situacije. Često planiramo svaki korak unapred, ne voleći iznenađenja, pa čak ni ona prijatna. Nepredviđeni događaji nas zbunjuju i potrebno je vreme da se ponovo uspostavimo nakon takvih iskustava.

S druge strane, san o sticanju bogatstva može upozoravati na moguće nesporazume ili svađu u okruženju. Verovatno će se rasprava oko podele nasledstva otvoriti, a svaki učesnik će se zalagati za sopstvene interese. Ovo može izazvati trajne napetosti među članovima porodice, smanjiti međusobnu komunikaciju i povećati udaljenost.

Ako sanjamo o gubitku bogatstva, to može ukazivati na potencijalno zapostavljanje pravog prijatelja. U tom slučaju, možda nećemo prepoznati važnost podrške i razumevanja koje nam pruža. Fokusiraćemo se na manje bitne stvari, a zanemariti važne odnose. Kako vreme prolazi, shvatićemo koliku smo grešku napravili kada više ne budemo imali tu podršku i razumevanje na koje smo računali.

Kao i uvek, tumačenje snova zavisi od konteksta i osećaja koji prate sanjanje, ali često u takvim snovima možemo doživeti sreću, zadovoljstvo, radost i ponos, ali i suprotne emocije poput sujetnosti, zavisti, ljubomore i besa.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ Prva.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: BRESKVICA – KUME MOJ (OFFICIAL VIDEO)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia