fbpx
Entertainment Travel Zanimljivosti

Savršena destinacija za odrasle je ova destinacija

Savršena destinacija za odrasle je ova destinacija

Pogledajte…


Kilometri predivnih plaža, veličanstveni vodopadi i mineralne vode su ono što Jamajku čini zaista magičnom…

Port Antonio, jedan od najdostupnijih gradova na Jamajci, dugo je već omiljena destinacija bogatih i poznatih koji su privučeni njegovom privatnošću, prefinjenošću, mirom koji nudi i elegantnim vilama koje ga krase. Ovaj grad je igralište za odrasle sa slobodnim duhom. Unutar ovog grada, sve što poželite vam je na dohvat ruke. Ukrašen je gracioznim starim jamajčanskim građevinama i verandama, koje nas podsećaju na stara vremena kada su se filmske zvezde ovuda svakodnevno šetale.

Embed from Getty Images

Za one koji vole aktivniji odmor, rafting na Rio Grande reci je ultimativni izazov. Rafting ovde ima dugu tradiciju, koju je započelo lokalno stanovništvo sa ciljem lakše trgovine. Od tada, odnosno samog početka dvadesetog veka, poznati turisti su postajali deo ovog jedinstvenog iskustva koje se ne može na ovaj način doživeti u bilo kom drugom mestu u svetu. Put od Berry Daye mesta u brdima Jamajke do odmorišta koje se nalazi na veličanstvenoj obali traje dva ipo sata, a za to vreme možete uživati u prirodi koja je netaknuta i očuvana. Ovo iskustvo namenjeno je onima koji žele da se udalje bar na trenutak od modernog života i da se opuste u prirodnoj tropskoj lepoti i luksuzu koji nam nudi sama priroda.

Embed from Getty Images

Plava Laguna, ili kako je lokalno stanovništvo naziva, Plava rupa, je mala pećina koja reputaciju da nema dna. Spektar plavih nijansi vode okružen je bujnom vegetacijom i stotinama malih mineralnih izvora. Ova atrakcija je jedna od najpoznatijih u ovom delu sveta kao jedno od najromantičnijih mesta, gde možete uživati u gurmanskom obroku sa vašom voljenom osobom, piše “LuxLife“.

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA