Booking.com
Početna » Lifestyle » Saveti za uspešan odnos sa muškarcem!
Lifestyle Reč psihologa Saveti

Saveti za uspešan odnos sa muškarcem!

Saveti za uspešan odnos sa muškarcem!

Sigmund Frojd, čuveni psihoanalitičar, ostavio je za sobom mnoge citate i mudre savete koji nas teraju na razmišljanje o našim ljubavnim odnosima.


Jedan od njegovih mudrih saveta upućen ženama sugeriše na važnost razmatranja izbora partnera za zajednički život. Frojd je jednom prilikom istakao: “Žena ne treba da oslabi muškarca, već da ga opusti.” Ovim je ukazao na učestalu grešku mnogih žena koje pokušavaju da “ukrote” svoje partnere. Umesto da ih slabite, važno je da ih podržavate i dopustite im da budu svoji.

Još jedan Frojdov savet ženama je da prestanu s pokušajima da svoje partnere guraju ka “velikim stvarima”. Možda vaš izabranik nije spreman da “osvoji svet”, i forsiranje takvih ambicija može dovesti do umora i pritiska. Umesto toga, potrebno je da pronađete partnera koji ima vlastitu životnu energiju i ambicije. Nije vam potrebno govoriti mu šta treba da uradi; često će uraditi više kad ne oseća pritisak. Vaša uloga je da ga diskretno podržavate, opuštate sitnicama, pružate podršku kad je pod stresom, kao što je Frojd predložio.

Prema Frojdu, takav partner će dati sve od sebe kako bi vas učinio srećnim. Njegova moć da vas usreći leži u podršci i razumevanju koje mu pružate, umesto u forsiranju velikih promena ili ambicija koje možda ne dele. Ovakav pristup može doprineti zdravijem i harmoničnijem odnosu u ljubavi.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ Prva.rs

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Septembar 2023
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia