Booking.com
VIP Estrada

Sašu Popovića “zarazila” Konstraktina pesma: “Pomerena je i ima foru”

ŠOK Vozni park Saše Popovoića vredi čak 607.000 evra
Foto: ATA Images

Direktor Grand produkcije Saša Popović, govoreći o Konstrakti čija je pesma pobedila u izboru za pesmu Evrovizije, priznao je da je u početku mislio da je ta numera “navijačka”, ali da je na kraju glasao za Anu Đurić.


“Kada sam čuo da peva o kosi Megan Markl promenio sam kanal. Gledao sam nešto drugo, pa sam vratio i čuo tapšanje. U početku sam mislio da je pesma navijačka”, rekao je Popović u Jutarnjem programu TV Prve, a zatim u studiju počeo da tapše u ritmu melodije “In Corpore Sano”.

“Glasao sam za Zorju, poslao sam 20 poruka. Kad je došlo finale, glasao sam za Konstraktu. Pesma mi se zaista dopala”, priznao je Popović i dodao da ga je odmah pozvala Marija Šerifović i rekla da misli da će Konstrakta pobediti”, rekao je Popović.

Zatim je prepričao anegdotu dan nakon finala takmičenja.

“Finale je bilo u subotu, u nedelju smo snimali Zvezde Granda i jedna od članica žirija je zakasnila. Kako se pojavila svi smo zapevali: ‘Umetnica mora biti zdrava’, onda je došla Viki iz šminkernice i smo smo zapevali: ‘Umetnica mora biti lepa'”, objasnio je slikovito Popović.

Dodao je da prvi put šaljemo neku pesmu koja je “pomerena i ima foru”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia