Booking.com
News Reality VIP

Saški Karan muž preti razvodom braka !

gazivoda-saska-karan

Saša Gazivoda muž Saške Karan šokiran pevačicinim ponašanjem, preti razvodom braka[divider]

PEVAČICIN MUŽ LJUT ZBOG NJENOG POLJUPCA SA ČIPIJEM.

Neću joj oprostiti ako su se javile emocije. Imamo dovoljno imovine, sve to možemo pošteno da podelimo i kud koji, mili moji, kaže Saša Gazivoda. Saška Karan kao da je zaboravila da je udata i da je napolju čeka muž Aleksandar Saša Gazivoda, pa se bez problema na Farmi ljubila sa Zvonkom Pantovićem Čipijem. Iako je to bio zadatak u igri fote, pevačica nije krila da je uživala u poljupcu, za koji je rekla da je savršen. Njen muž Aleksandar razočaran je Saškinim ponašanjem, a mesta za izgovore, kako kaže, ovog puta nema.

Iznenađen

– Iznenađen sam! Ne mogu da verujem da se tako nešto desilo. Taj poljubac nisam video, ali ako se Saška poljubila s njim i osetila neke emocije, i još kaže da je poljubac bio savršen, pa razvešću se od nje! Ne mogu da pređem preko takvih stvari. Nema opravdanja. Ponavljam, neću joj oprostiti ako su se rodile emocije. Imamo dovoljno imovine, sve to pošteno možemo da podelimo i kud koji, mili moji. Stvarno sam u šoku – kaže razočarano Saškin muž Aleksandar.

Za razliku od njega, Karanova ne žali zbog svog postupka i ne kaje se što se poljubila s kolegom.

Strastveni... Čipi i Saška u akciji
Strastveni… Čipi i Saška u akciji
Savršen poljubac
– Možda sam sad i razvedena, ko će znati. Mislim da nisam preterala, što sam preterala, mi smo se samo poljubili i mogu vam reći da je bilo baš dobro. Poljubac sa Čipijem bio je savršen. Ušli smo u ulogu i ponašali se kao glumci, ne vidim tu ništa loše – rekla je Saška.
saska karan aleksandar gazivoda farma trudna foto marina lopicic 1456629382 853191Pozvali smo i Čipijevu ženu Jelenu Pantović, kojoj ne smeta bliskost njenog muža s Saškom i ostalim farmerkama.
– Ne smeta mi što se Čipi poljubio sa Saškom. Preležali smo davno te dečje bolesti. Tu nema mesta ljubomori. Nijedna od onih devojaka mi nije konkurencija, a pogotovu ne Saška Karan. Ne sumnjam da je uživala u poljupcu kao što je i rekla. Ja znam da moj Čipi nije u tom fazonu. To je bila igra, on se nikad ne bi ljubio sa Saškom da nije morao. Kad igra, nek igra do kraja, verujem svom mužu – kaže Jelena.

Leptirići Crni priznao prema kome gaji osećanja
ZALJUBIO SAM SE U VESNU ZMIJANAC!

Milan Đorđević Crni priznao je da se zaljubio Vesnu Zmijanac. To što je ona više od 20 godina starija od njega njemu ne smeta. Svoja osećanja koja gaji prema folk zvezdi otkrio je pred svim farmerima.
– Ja imam tu neku pozitivnu energiju što kaže Ceca, al‘ ne bih bio ja kad ne bih to zabiberio nekim argumentom. Pre nego što smo krenuli da igramo igru, čuo sam Cecin komentar: „Ja ću da se ljubim sa Crnim ako mi to bude ispalo.“ Kad je došla Sandra, ona nije mogla da stane na krevet, a Ceca je rekla da joj je prijalo da spava sa mnom. Ovde sve devojke treba da budu svesne da sam ja zaljubljen u Vesnu Zmijanac – izjavio je Crni.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia