Booking.com
VIP Džet-set

Saša Vidić raskrinkao estradu u svojoj knjizi: U stanu kreatora pronađen i dnevnik

Saša Vidić raskrinkao estradu u svojoj knjizi: U stanu kreatora pronađen i dnevnik
Foto: ATA Images

Nakon smrti Saše Vidića u stanu u kojem je živeo je pronađena knjiga koju je dve godine pisao i nije je završio, a poznato je kada bi mogla biti objavljena.


Modni kreator Saša Vidić je preminuo 24. aprila u 53. godini, a nakon što je ispraćen na večni počinak, u njegovom stanu u Novom Beogradu, gde je živeo, pronađena je knjiga koju je počeo da piše pre dve godine, a u kojoj je otkrio intrigantne detalje iz života poznatih ličnosti s kojima je bio blizak, prenose domaći mediji.

I sam je pre nekoliko meseci govorio da mu je velika želja da objavi knjigu u kojoj je pisao o poznatim pevačima i ličnostima s kojima se družio, posvađao, pomirio… Sarađivao je s brojnima, nekima je pomogao da izgrade karijeru, a nekima nikada nije oprostio.

“Sašini bliski prijatelji su nakon sahrane otišli u njegov stan i tamo su našli laptop s njegovim memoarima i nedovršenom knjigom. U fioci je pronađen i dnevnik, ne znam od kada ga je pisao, ali za ono što su prelistali nabrzinu kažu da je beležio svoje misli i sve što mu se dešavalo. Saši je bila velika želja da objavi knjigu, ali je po tom pitanju bio lenj i nije žurio da je završi. Pisao je polako i detaljno. Svačega tu ima, on je svoje drugarice i saradnike sa estrade u toj knjizi nazvao drugim imenima, ali toliko ih je detaljno opisao da jasno može da se zaključi o kome je reč. Pisao je čak i o tome koja pevačica je otela ljubavnika jednoj svojoj koleginici i to će izazvati haos ako izađe u javnost”, ispričao je prijatelj Saše Vidića.

“Još uvek ne znam šta će biti s tim memoarima. Dnevnik je zaključan u jednoj fioci i on se nikada javno neće obelodaniti, ali njegovi najbliži sada razmišljaju šta da rade s knjigom koja nije završena. Postoji mogućnost da nakon 40 dana objave to što je pisao kao kolumnu u nastavcima, jer ipak je to bila njegova želja”, tvrdi upućeni izvor.

“Knjigu pišem, ali sam baš lenj, počnem, pa stanem. Ima vremena, hoću da to napišem kako treba. Sada mi je cilj da putujem u Italiju i da uživam, a ovi drugi da se ne brinu, knjige će biti”, izjavio je Saša Vidić nekoliko meseci pred smrt.

Izvor: PressSerbia/Stars

PRess Serbia