fbpx
Džet-set VIP

Saša Vidić opleo po pevačicama, a ovo je rekao za Jelenu Karleušu

Saša Vidić opleo po pevačicama, a ovo je rekao za Jelenu Karleušu

Kreator smatra da je vreme kada je Dara Bubamara bila popularna odavno prošlo. On otkriva da je Karleuša operisala stomak kako bi suzila struk i tvrdi da su fudbaleri gospoda za pevačice.


Kreator Saša Vidić oduvek je važio za javnu ličnost britkog jezika, od čijeg suda zaziru mnoge pevačice. Ne samo da je nemilosrdan kada je oblačenje i stil zvezda u pitanju već i njihovo ponašanje. Sreli smo ga na jednom gradskom događaju, za koji su pozivnice imale Tijana Ajfon, Goga Sekulić i Marina Visković.

– Tijanu sam video, obučena je standardno kada je ona u pitanju, ali ima neku lepu boju tkanine na sebi. Što se tiče stila, to svako u skladu sa svojim pozivom se oblači. Goga se obukla fino, dok je Marina uvek dobra mačka i riba. Njoj stilista ne treba, ona se bolje sama sredi.

Daru Bubamaru često prozivaš, ali da li si čuo da je napunila Beogradsku arenu?

Nemilosrdan si i prema Jeleni Karleuši. Kako ti sada izgleda jer se, kako kažu, stesala?

– Mršavija je oko stuka, uložila je u to i ja podržavam kada neko plati operaciju koja ima efekta.

Sa kim trenutno sarađuješ od pevačica?

– Više ne radim estradu, radim klijente koji su fini i potpuno drugačiji. Radio sam fudbalski savez Srbije sada kada su bili u Moskvi. Da se razumemo, nisam radio sportsku opremu već odela za te momente kada su se pojavljivali van terena u tom promotivnom delu. Radio sam za fudbalere i čitav tim.

I, sa kim je lakše raditi. Sa njima ili sa pevačicama?

– Oni su za pevačice teška gospoda jer količina para ti određuje uvek znanje. Ne govorim ja sada da su oni intelektualci, ali putuju i edukuju se, a ove naše ne putuju. Šta će im onda lova da naprave kuću ili vilu. Šta će im to, to je besmisleno. Ako ne putuješ, ne postojiš.

Izvor: blic

 

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close