fbpx
Džet-set Entertainment Estrada Showtime VIP

SAŠA VASIĆ: SVADBARSKIM PESMAMA JE MESTO U ŠATORU, NIKAKO U MEDIJIMA!

SAŠA VASIĆ: SVADBARSKIM PESMAMA JE MESTO U ŠATORU, NIKAKO U MEDIJIMA!

Gostujući nedavno u radijskoj emisiji “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” čiji je autor i voditelj Nenad Škundrić, pevač Saša Vasić ispričao je mnoge zanimljive stvari koje do sad nisu bile poznate javnosti, pa je u jednom trenutku i javno pohvalio voditelja kako je prvi put odgovarao na pitanja koja mu niko od novinara nije postavio i da mu je veoma simpatično zbog toga.

Pričao je o vaspitavanju svog sina, svom detinjstvu, trenutnom stanju u društvu, koju svoju pesmu sa ove vremenske distance ne bi snimio, šta misli o Korneliju Kovaču, ali je slušaocima najinteresantnije bilo kada je Škundrić pustio Vasiću dve popularne folk pesme, koje su nezaobilazne na svim proslavama i pitao da li i ovaj muzički žanr napreduje podjednako isto kao i muzika kojom se on bavi. Iznenađen pevač je prvo rekao da nema pojma ni ko peva drugu pesmu, pa je ubrzo nastavio:
– Ne znam šta da kažem. Prvu pesmu koju si mi pustio, skoncentrisao sam se da čujem ko peva i prepoznao da se radi o Lepoj Breni s obzirom na to da ima specifičnu boju glasa i to mi je sasvim ok.  A ovu drugu pesmu najradije ne bih komentarisao. To je svadbarska muzika i njoj je mesto u šatoru, a ne u medijima, bio je oštar poznati muzičar.
Inače, emisiju “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” koja i tokom leta obara sve rekorde slušanosti i u kojoj gostuju pevači različitih muzičkih žanrova, ali i ostale javne ličnosti, možete slušati svakog četvrtka od 20h na net radijskoj stanici TopVibe u sklopu medijske kuće TopMedia i to putem linka http://gamecraft.me/test/ za ceo svet, kao i na radio stanici “COOL” koja reemituje ovu emisiju na 107,7FM za područje Beograda i Južnog Banata.
Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close