Booking.com
Estrada VIP

SAŠA POPOVIĆ preko noći ostao BEZ IČEGA

ŠOK Vozni park Saše Popovoića vredi čak 607.000 evra
Foto: ATA Images

Direktor Grand produkcije i prvi čovek estradnog biznisa Saša Popović najbolje zna kako je biti na vrhu popularnosti, ali i ostati bez svega za jedan dan.


Iako mu danas svi zavide na fantastičnoj karijeri i divnoj porodici, u jednom trenutku našao se na dnu. Tada su mu ruku spasa navodno pružili Lepa Brena i njen muž Boba Živojinović, sa kojima ga veže večno prijateljstvo. Krah u Popovićevom životu se desio devedesetih, kada se raspala grupa Slatki greh.

– On je imao toliko ušteđevine da komotno nije morao da radi nekoliko godina, a kada je spao na poslednjih 170.000 maraka, pomislio je kako bi bilo dobro da malo zaradi, pa je, kao i mnogi ljudi u to vreme, novac uložio u banku Dafine Milanović. Sad to izgleda nerazumno, ali povukla ga je visoka kamata. Na svoj ulog, on je mesečno dobijao 20.000 maraka kamate. Uzme Saša kamatu na kraju meseca i ode kod Brene i menadžera Rake Đokića, maše im parama ispred nosa i hvali se kako je zaradio svoju platu. Mislio je da se odlično dosetio iako ga je Brena lepo upozoravala da bude oprezan. Kada je iz nekih svojih izvora saznala da će Dafina propasti, Brena je istog momenta nazvala Sašu i rekla mu da pod hitno podigne pare. On je zaista iz inostranstva odmah došao u Beograd i nekako uspeo da uđe u filijalu preko reda iako je napolju čekalo na stotine ljudi. Kao da se ništa ne dešava, uredno su mu isplatili sav novac. Nešto više od 400.000 evra, toliko je imao na računu. Ali na njegovu nesreću, neko dojavi Dafini da je Saša došao po pare i ona kao slučajno naleti na njega tu u banci i pozove ga na kafu. On ode u njenu kancelariju i u razgovoru ona ga nekako obrlati da produži ugovor – objasnio je svojevremeno izvor i dodao:

– Ubeđivala ga je da ne bude lud jer će za nekoliko meseci imati čak 700.000 evra. I on potpiše. I desi se katastrofa. Za sedam dana banka propadne i Sale sve izgubi. Brena nije mogla da veruje koliko je naivan ispao. Mnogo se potresla, čak mu je rekla da je konj. To je bio strašan životni udarac. U jednom danu ostao je bez ičega. Bez krova nad glavom, bez ušteđevine, a ne radi nigde… Posle onolikog bogatstva morao je da živi kao podstanar u 17 kvadrata, bez kola, iako je nekoliko godina ranije imao četiri automobila. U džepu nije imao nijednu marku. I da sve bude još strašnije, jednog dana provale mu u garsonjeru i odnesu gomilu garderobe. Bukvalno sve! Ostalo mu je samo ono što je tog dana imao na sebi i pidžama na krevetu. Da li možete da verujete?! Kako mu je bilo tih godina, samo on zna. Ali i u tom strašnom periodu ostao je jak i mentalno zdrav. Smogao je snage da sebi napiše pesme i krene iz početka. I uspeo je. E, zato mu se divim“, kaže njegov rođak iz Novog Sada, i dodaje: „I nemojte da se čudite što Saša nikada i ni za kakve pare ili uspeh neće izneveriti Brenu, niti ona njega. Oni nisu samo kumovi i saradnici, oni su istinski prijatelji. Tada kada je pao na dno, ona i Boba su mu pritekli u pomoć. Dali su mu i pare da kupi kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj i sada živi. Jeste on sve to vratio kasnije, ali taj gest Saša im nikada neće zaboraviti. Istina, i on je na početku njoj pružio šansu da postane ovo što je sada, tako da su jedno drugom baš mnogo učinili – završava izvor.

Izvor: PRessSerbia/Svet

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia